Općenito > Servisi
cro futura krk
oki1983:
ovako,zvao ja cro futuru na krku,i pitam koliko kosta servis za derbi gp1 250.
kaze mi lik:2l ulja= 200kn
filter ulja=55kn
ruke = 350kn
sve zajedno=605kn
prosijecna cijena sata u servisima je oko 170kn
nisam glup i znam da im ne treba sigurno 2h da izmijene ulje i filter ulja,jer se to napravi za pola sata
sad mene zanima da li je normalno nekome naplatiti rad vise nego sto kosta materijal???
molim vasa misljenja
marko209vx:
pa tako je svugdje, ok mozda su ruke oko 200-250 kn...
a jbg mjenjaj doma sam ako ti je skupo, ja mu ni 25 kn nebi dao za taj posao, to se sredi u 15 min doma u garazi...
oki1983:
ma nisu novci mi u pitanju,nego princip,zasto od ljudi radit budalu,to mi nikak nije jasno.
znam ja sam zamijenit ulje i filter ulja,napravio bi ja to,ali zbog garancije bi morao u ovlasteni servis.
nasao sam servis u pozegi,gdje je izmjena ulja i filtera ulja 40kn bez pdv,znaci 50 kn sa pdv,sto je 300 kn jeftinije,a to ipak nije malo!
pa se pitam da li ovi na krku imaju mozda zlatne ruke,zaradi na ulju,zadadi na filteru,jos bi te i oderao na rukama,e taj mentalitet mene muci
eladio:
Moje misljenje je da u ovom slucaju cijena , ako je tocno sto si naveo, nije mala , ali nije ni totalno pretjerana , cuo sam za neke daleko bizarnije cifre u nekim drugim pricama...
ipak, interesira me sta se dobije u konacnici..
Moram reci da za tu lovu i navedeni trosak bi ocekivao da je skuter detaljno pregledan i da ne kazem krpicom opran i da se sjaji :toothy3:
oki1983:
za te novce bi mi trebao prekontrolirat kompletan motor,oprat ga,postelat ventile,izmjenit ulje i filter ulja,zrak u gumama.da ti dobijes osijecaj da si nesto platio!
jel se oni mozda pitaju koliko meni treba da zaradim 350kn???
vijerojatno 12h rada,a on to pobere za pol sata!
i takve krade treba sankcionirat,poslat im drzavni inspektorat,jer je to prevara!
nije da cigancim za novcima,nego stvar je principa,zasto varat ljude!
pa u požegi je 50kn!!!!!!!a na krku 350kn!!!! 700% vise!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju