Općenito > Servisi

cro futura krk

<< < (4/8) > >>

odin:

--- Citat: oki1983 - 26 Ožujak, 2010, 08:49:05 ---ne moze ti netko naplatit 2h ako je radio na motoru 20min!!!

--- Kraj citata ---

Sta siipak otisao na servis, vidio da ti je na skuteru bilo radjeno 20min i da su ti vratili skuter?

Po tvom prvom postu cini mi se da si dobio informaciju o cijeni redovnog servisa koji ukljucuje puno vise od same izmjene ulja. Cak i u cjeniku od MMS-a se vidi koliko je kod njih...

6      Servis na 1000 km - preko 100 ccm,  4T, prema normativu sa kontrolom ventila      250,00 kn  (bez PDV-a)...

znaci dodas 23% i dobijes 307,50kn...

vjerujem da si dobio informaciju za taj servis.

ili te je covjek u servisu krivo shvatio, ili si ti krivo shvatio njega, ili ste se dobro shvatili, pa ti samo palis vatru  :headbang:

ne kuzim zasto si uopce zvao na krk ako si iz zagreba??

eladio:
eto misterija rijesena,
i mislio sam da je cijena oko~ 300kn

to je ipak ok cijena zar ne oki ?

black-rox:
Cijena je sasvim u redu za ruke,ako je pravi servis neće ti on samo promjeniti ulje,nego pregledati cijeli motor i napraviti sve što treba,ako ti nije bitan pečat od servisa napraviti ću ti ja servis i to za bolju cijenu nego oni,i nećeš platiti dvije litre ulja,nego samo onoliko koliko ide u motor :hello:

oki1983:
ja sam ga pitao koliko kosta servis,znaci izmjena ulja i filtera ulja,on mi je rekao 350kn(ruke)
nije mi rekao da se jos nesto drugo radi,tak da mi to nekak puno zvuci samo za ulje i filter zamijenit,ali ako se jos nesto drugo radi,sto mi covijek nije rekao,onda je to druga stvar,pa cak i cijena od 350 kn moze biti opravdana!

eladio:
Koliko sam gore procitao , cijena je ukupna oko 300+kuna , dakle ne samo za ruke   :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju