Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koliko km u komadu sa zračnjakom?

<< < (6/8) > >>

tomof10:
nekazem ja da moj nemze nego nakon 15 minuta turiranja toliko se ugrije da lulica spada ngk mi je lulica ja imam on vrh na svijecici sad neznam jel treba sa njim ili ne al skuter se sad pre previse vrti otkako je preraden ide 100% preko 11000 a stage se dere ko nardo to nije normalno i to ga ja gonim na serijskoj radilici (40000 km ima) sa novim koyo lezajevima i nemislim mijenjat radilicu dok ne ode a mislim da su to pak pre veliki obrtaji za zracnjak jer se grije i u zadnje vrijeme mi se dogada kad hocu da ga upalim jednom zakurblam i pukne nesto iz spuha(al to samo kad ga palim nista u voznji) i kurbla je toliko tvrda da jedva mogu zakurblat?

marko209vx:
sta nije bila spika da je wajnder isao do splita i natrag sa 172 AC?

Drnda:

--- Citat: marko209vx - 28 Ožujak, 2010, 12:49:45 ---sta nije bila spika da je wajnder isao do splita i natrag sa 172 AC?

--- Kraj citata ---
do dubrovnika i nazad

Pupo:
Ak je sve u redu sa skuterom, svejedno mu napravio 30-50 il 200km. Kad dođe na radnu temperaturu, tak je svejedno koliko km napravio. Druga stvar ako nešto nije uredu sa skuterom pa ima problema

luna500rr:

--- Citat: tomof10 - 28 Ožujak, 2010, 12:47:25 ---nekazem ja da moj nemze nego nakon 15 minuta turiranja toliko se ugrije da lulica spada ngk mi je lulica ja imam on vrh na svijecici sad neznam jel treba sa njim ili ne al skuter se sad pre previse vrti otkako je preraden ide 100% preko 11000 a stage se dere ko nardo to nije normalno i to ga ja gonim na serijskoj radilici (40000 km ima) sa novim koyo lezajevima i nemislim mijenjat radilicu dok ne ode a mislim da su to pak pre veliki obrtaji za zracnjak jer se grije i u zadnje vrijeme mi se dogada kad hocu da ga upalim jednom zakurblam i pukne nesto iz spuha(al to samo kad ga palim nista u voznji) i kurbla je toliko tvrda da jedva mogu zakurblat?

--- Kraj citata ---

Ako ti je pri preradi cilindra smanjivan squish, normalno de ce se vise grijati i kurbula ce biti cvrsca :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju