Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Koliko km u komadu sa zračnjakom?

<< < (5/8) > >>

dario007:
ja sam sa typhoonom 20 km full gas bez puštanja i nije pokazo nikakve znakove zamora,znaći 81-82-83 km/h cjelo vrijeme,s tim da skut nije serijala...

tomof10:
ja sam max 30 km u komadu napravio bez stajanja al mi je problem sad otkako sam kit preradio kad ga po gradu turiram toliko se svijecica ugrije da mi ona lulica non stop spada kad je vrel tako da neznam sta da mu radim i pogradu max 20 km mogu napravit

luna500rr:

--- Citat: tomof10 - 28 Ožujak, 2010, 01:20:51 ---ja sam max 30 km u komadu napravio bez stajanja al mi je problem sad otkako sam kit preradio kad ga po gradu turiram toliko se svijecica ugrije da mi ona lulica non stop spada kad je vrel tako da neznam sta da mu radim i pogradu max 20 km mogu napravit

--- Kraj citata ---

Stavis drugu lulicu, neku koja se stavlja preko vide ili stavis kabal od bobine na svjecicu bez lulice :hello:

Drnda:
e ba to, pogledaj jel ti lulica ide na svjecku bez vide ili sa njom, jer ako je SA, onda spada bez ili jednostano promijeni lulicu mozda je i do nje...
ja sam inace napravio u komadu po 70 km sa ac masinom... jednom mi je kada sam vozio nekih 8 km full gas tgba jer je isao 80 a nikada nije preko 75 lagano cviknuo.. pregrijao se, ali u leru nakon minutu sve bilo ok... (mala dizna bila), sada opet imam ac sport kit i mislim i po 160 km u komadu sa njim raditi tako da...

Iwo SR Tuono:
Rijeka-Rabac, 60km bez prekida,sa dvoje na ditechu, kit,auspuh, sve, 5mj je bio, i za natrag isto u komadu  :icon_thumright:
može skuter prijeć u komadu što kaže alfa sve dok ne potroši benzin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju