Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: auti.hr pitanje???  (Posjeta: 648 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
auti.hr pitanje???
« : 23 Ožujak, 2010, 23:35:14 »
Evo ovako...
Pošto na dotični oglasnik nemogu stavit vise od 2 oglasa jer nisam profesionalni oglašivač zanima me kako da kreiram svoju profi stranicu i postanem to.
Ima tamo jedna opcija "Pošalji zahtjev za kreiranje profi stranice" i već sam 5-6 puta probao i ništa...poslao sam im pitanje kako kreirati profi stranicu i ništa,nikakav odgovor nisam dobio.
Pa evo da ovdje pitam,da li možda netko zna  :dontknow:

Offline maxs_rr

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zgb, Sesvete
  • Moj Skuter: NRG mc3
  • MojSetup: Mallosi Sport
  • MojSpuh: RR
Odg: auti.hr pitanje???
« Odgovori #1 : 25 Ožujak, 2010, 12:21:04 »
Imam isti taj problem, ja sam stupio u kontakt s auti.hr mailom i dobio sam odg da bi za kreiranje profi stranice trabaš poslat mb firme, (vjerojatno sad i OIB), trebas im uplatit neke novce itd....ugl nije besplatno ja sam to jos prosle godine trazio, a mail sam izbrisao tak da pisem samo ono kaj se sjecam....znaci to je za auto kuce i tak.
Posto ja nisam auto kuca a prodajemo nekoliko automobila ja sam odustao od te varijante...neke aute drzim na njuskalu, neke na auti.hr.....a uostalom jedino da kreiraš nekoliko accounta .. na svakom po dva auta staviš
Piaggio majka !

Offline istipa622

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: NRG MC2 & Hornet 600
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSpuh: Leo Vince & Akrapovič
Odg: auti.hr pitanje???
« Odgovori #2 : 25 Ožujak, 2010, 14:14:30 »
Imam isti taj problem, ja sam stupio u kontakt s auti.hr mailom i dobio sam odg da bi za kreiranje profi stranice trabaš poslat mb firme, (vjerojatno sad i OIB), trebas im uplatit neke novce itd....ugl nije besplatno ja sam to jos prosle godine trazio, a mail sam izbrisao tak da pisem samo ono kaj se sjecam....znaci to je za auto kuce i tak.
Posto ja nisam auto kuca a prodajemo nekoliko automobila ja sam odustao od te varijante...neke aute drzim na njuskalu, neke na auti.hr.....a uostalom jedino da kreiraš nekoliko accounta .. na svakom po dva auta staviš

aha ok sada mi je sve jasno...profi stranica se isplati autokučama uglavnom.
Ok hvala i ovako cu i napravit kako si rekao,otvorit ću još jedan account i problem riješen  :headbang: