Tehnički kutak > Tuning skutera
Nova godina, novi kit
Lazo:
kod mene vuko zrak pa ošo klip ali cilindar osto u skoro novom stanju osim malog risa koji se nije osjetio pod prstom
metalac:
--- Citat: ivanm - 26 Ožujak, 2010, 07:11:47 ---nepoštelani karbovi, presiromašne smjese itd...
ja isto ne vidim razlog zašto kit nebi išao dugo dugo ako se fino poštela.. alfa je svoje uvijek izganjavao i sve 5.. ja sam svoj prošle godine razvrtavao i preko 11000 okr i sve je ok.. sad sam stavio malo teže role pa ide do 10500 al to je sasvim ok..
--- Kraj citata ---
moj se vrtio preko 13000 konstantno. a i ako izdrži 10 000km, onda ako se mene pita slobodno otiđe u zasluženu penziju.
Sve je to potrošna roba,
budem ja onda svojeg dofural u ZG za kojih mjesec dana pa ako neko ima volju i znanje da mi naštela frgić kak treba, bio bi mujako zahvala, i platim čevape naravno. :frajer:
Daci:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Ožujak, 2010, 22:41:19 ---da je dobar- nije, trajnost nijee pojam za taj kit (neznam dal je na novijim to riješeno al stari su lako ribali), snaga pokazuje da je manston replica i slabiji. Taj kit bi najbolje ležo na nekom nardu ili shotu. treba da je jači na nekom jačem auspuhu od replice
--- Kraj citata ---
sumnjam baš da je replica jača od manton replice .... lik je napiso u komentarima kolko ks ima ;)
metalac:
--- Citat: Daci - 26 Ožujak, 2010, 18:52:45 ---sumnjam baš da je replica jača od manton replice .... lik je napiso u komentarima kolko ks ima ;)
--- Kraj citata ---
na 21 dellorto... to mi se nekak malo puno čini, tj.. kolka je razlika između 19 i 21mm u odnosu na potrošnju i dobivenu snagu?
Crazy Kuree:
10% razlika kažu ljudi između 19 i 21 a u potrošnji da je 1-2 l možda i više. pa taj kit bi i trebo bit jak s obzirom da je aluminski i jedna karika a ovaj je vjerovatno prerađen
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju