Tehnički kutak > Tuning skutera

Nova godina, novi kit

<< < (3/6) > >>

Lazo:

--- Citat: Crazy Kuree - 25 Ožujak, 2010, 23:59:41 ---MHR replica AC na shotu, 3 klipa istopita i dalje ko novi cilindar bio - teško onom (baksuz) ko to uspije sarat nakon par tisuća km

--- Kraj citata ---

slažem se s ovim.... kod mene mhr replica lc, klip završio u smeću, istopljen bio i pun riseva sa puknutim karikama, a cilindru ništa

metalac:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Ožujak, 2010, 22:48:42 ---
Jesi ih bas potrosio ili su ti riknuli? Koliko km sa svakim?

--- Kraj citata ---

jednoga sam potrošil sve dok nije opče imal kompresije više i počel vatru van bacati, a drugome se klip otopil , karike stopile s klipom i neki komadić klipa otpal i zašvasal se gore na klip  ... !!ROCK ONNN!!! :headbang:

cilindar je ok :)

3alfa3:

--- Citat: metalac - 26 Ožujak, 2010, 01:24:02 ---jednoga sam potrošil sve dok nije opče imal kompresije više i počel vatru van bacati, a drugome se klip otopil , karike stopile s klipom i neki komadić klipa otpal i zašvasal se gore na klip  ... !!ROCK ONNN!!! :headbang:

cilindar je ok :)

--- Kraj citata ---

Svaka cast. Ja moju repliku vozim vec 30.000km (klip i karike mijenjani na 15.000km) i skut ide kao i dok je kit bio nov

metalac:
Evo ovo je bilo snimano zadnji dan života prve  MHR Replice, poslje toga nije više palil.  :laughing7:

ivanm:
nepoštelani karbovi, presiromašne smjese itd...
ja isto ne vidim razlog zašto kit nebi išao dugo dugo ako se fino poštela.. alfa je svoje uvijek izganjavao i sve 5.. ja sam svoj prošle godine razvrtavao i preko 11000 okr i sve je ok.. sad sam stavio malo teže role pa ide do 10500 al to je sasvim ok..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju