Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajde ljudi pomagajte.. jel postoji kakav kolko tolko pitom nacin da otprem sic na malagutiju F15 00'?! danas dodejm doma s faksa ocu uzet stvari od ispod kad tamo sranje.. kljuc u bravi vrti al sic ne reagira.. vec sam bil na rubu da pajser zvlecem van i sve polomim al ajde ak neko ima ideju..
uf, ti imaš bravicu sa strane, jel da? Otišlo u bananu čini mi se. Probaj plastike rastavit da vidiš uopće o čemu se radi
ak se ne varam onu veliku bocnu nemrem ni skinut ak je sic preko nje?! a i cini mi se i da skinem nju opet nemrem doc do mehanizma jer onda smetaju crne plastike ispod..
Još da je na sajlu bi se moglo nekaj, ja roxa otvorim bez ključa samo tako Ali ovo je banana jer ti je ključ sa mehanizmom direkt vezan za onaj štiftić koji se pomiče, vidio sam to kod Kristine na Phantomu
meni je neki dan puko kjluc u bravici od sica, i sve skinuo, sic prvo pa s unutarnje s te strane je sajla preko koje otvaras sic, mopguce da je zaglavila ...
nemozes skinut bocne plastike dok ne skines sic...a mehanizam ti je negdje iznad svjetala....al nemos ni odozada doc nikako moguce da ti se sajla razmrdala...ili je bravica nesta