Općenito > Generalno o skuterima
vibracije
filiplatinovicz:
-
...i kako je to rijeseno???
Doomsday:
Nije riješeno, cilo kučište zadnjih pločica se lagano miče, pa pločice vibriraju, i nije ga moguće utišat... Jebi ga... :hmh:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 06 Studeni, 2006, 14:40:42 ---Nije riješeno, cilo kučište zadnjih pločica se lagano miče, pa pločice vibriraju, i nije ga moguće utišat... Jebi ga... :hmh:
--- Kraj citata ---
Pa pritegni to... ako nema dovoljno navoja onda nesto podmetnes (plocicu) kako bi se moglo cvrsce stegnuti...
Doomsday:
ne kužiš... nema se šta pritegnut, nosač cilog sklopa ima lufta... upozoren sam od jednog servisera da pokušaj ukrućivanja može završit blokiranjem zadnjeg diska u vožnji, šta bi bilo katastrofalno... pa nek vibrira i lagano klapucka... da znan zašto ću sljedeći put kupit japanca... :laughing7:
Mr J:
--- Citat: Doomsday - 06 Studeni, 2006, 15:27:45 ---ne kužiš... nema se šta pritegnut, nosač cilog sklopa ima lufta... upozoren sam od jednog servisera da pokušaj ukrućivanja može završit blokiranjem zadnjeg diska u vožnji, šta bi bilo katastrofalno... pa nek vibrira i lagano klapucka... da znan zašto ću sljedeći put kupit japanca... :laughing7:
--- Kraj citata ---
katastrofa...
Ja bih svejedno pokusao na spoju napraviti provrt i vijkom osigurati spoj... daj sliku gore pa da ti to rijesimo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju