Općenito > Generalno o skuterima
vibracije
Doomsday:
Molin te, da ne otvaran novi topic, reci mi jeli me zezaju ili bi to mogla bit istina... :help:
Nakon 300-tinjak kilometara nešto je počelo gadno šuškat... Ispostavilo se da ona prokleta žuta pločica na auspuhu vibrira ka luda, pa su je skinili... ali, osta je još neki zvuk, i serviser me uvjerava kako se to čuju zadnje pločice, zbog velikih vibracija, i kako to nije problem samo kod kineza, nego i kod aprilija, malagutija itd... i da se ne može ništa napravit da to ne vibrira... ???
Sad, ja znan da su oni ostaci zakovica od pločice još uvik problem i pomalo vibriraju, ali onaj drugi zvuk, šta oni kažu pločice, jel oni to mene lagano, ili je to stvarno tako i da se tu ne može ništa... :dontknow:
eladio:
sumnjam da je do zadnje kocnice
ja nemam toga, imam svakakvih vibracija, to da, ali od kocnica samo klasicno povremeno skripanje prednje :toothy3:
filiplatinovicz:
nis ne bi trebalop vibrirat, osim ako bas u leru ne dodje do stanovite interferencije...- Mehanicara za usi!!!
r.e.!:
ako kočnice vibriraju, nešto sa njima ne valja.
pokušaj točno utvrditi odakle dolazi zvuk.
inače, monocilidraši su skloni jačim vibracijama, pa može vibrirati i čuti se bilo što. najčešće uzrok bude banalan...
WENZE:
mozda prijenos, provjeri malo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju