Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

10.04.scooter meet pula(istra)+slike

<< < (2/16) > >>

pajo:
malo sam se raspito za policisku pratnju ipak treba cash tako da to otpada za sad a i mislim da nema smisla
znaći bilo kakvo okupljanje i susret,skup treba prijavit policiji tako da bi najbolje da susret bude van grada radi policije i sadržaja susreta.
pričo sam sa čizom(bimoto)voljan je čak za drag donirati neki poklon za prvo mijesto :icon_thumright:
i mislim da bi mogli ubaciti stun show jer ima potencijala :icon_thumright:

vanjossi:
ovo vec postaje kompleksnija organizacija, pa nebi bilo loše da oni koji imaju iskustva s time bace koji komentar
kad je prije 2 godine bio meet ispred šerpe mislim da je 20 kn bio upad za drag i onda onaj ko pobijedi dobije nesto u vrijednosti tih novaca i bile su klase naravno

pajo:

--- Citat: vanjossi - 24 Ožujak, 2010, 20:01:40 ---ovo vec postaje kompleksnija organizacija, pa nebi bilo loše da oni koji imaju iskustva s time bace koji komentar
kad je prije 2 godine bio meet ispred šerpe mislim da je 20 kn bio upad za drag i onda onaj ko pobijedi dobije nesto u vrijednosti tih novaca i bile su klase naravno

--- Kraj citata ---
e to vanja to me zanima znači vožnja 20kn u klasama naravno i za prvo mijesto nagrada odlično :icon_thumright:

vanjossi:
tako je bilo, to je najbolje, onda imas motivaciju trgat se za 1. mjesto  :toothy10:

pajo:

--- Citat: vanjossi - 24 Ožujak, 2010, 20:07:02 ---tako je bilo, to je najbolje, onda imas motivaciju trgat se za 1. mjesto  :toothy10:

--- Kraj citata ---
nije ni to loše :icon_thumright:
nego mogli bi ubaciti stunt show onako čisto radi zabave ako bi neko htio voziti??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju