Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Teško pali [SF2]
Lazo:
meni je jučer "kihao" pa me član ovog foruma interceptor morao šlepati sa gilerom od županje do bošnjaka :icon_biggrin: naravno bilo je do svjećice na što sam i sumnjao :icon_thumright:
iPro:
Dođe mi da placem :toothy11:
Znaci, montiran gore onaj manualni cok, nova svjecka (BR9HS), smjesa sitnicu prebogata ali kaze ivanm da je ok, da je i kod njega takva, ali i dalje imam problema sa paljenjem :icon_scratch:
Skuzio sam da ako zacepim pola one rupe koja ide u airbox da skuter upali. Ali kad upali moram naizmjenicno zacepit/odcepit rupu da bi bilo kak spada. Znaci do karba je. Mozda negdje falš ili šta?
Ponavljam, kad je ugrijan pali ko iz topa, u vožnji se ponaša odlično. Vec su mi na kraju zivci ::)
vktr:
--- Citat: iPro - 16 Travanj, 2010, 15:43:31 ---Dođe mi da placem :toothy11:
Znaci, montiran gore onaj manualni cok, nova svjecka (BR9HS), smjesa sitnicu prebogata ali kaze ivanm da je ok, da je i kod njega takva, ali i dalje imam problema sa paljenjem :icon_scratch:
Skuzio sam da ako zacepim pola one rupe koja ide u airbox da skuter upali. Ali kad upali moram naizmjenicno zacepit/odcepit rupu da bi bilo kak spada. Znaci do karba je. Mozda negdje falš ili šta?
Ponavljam, kad je ugrijan pali ko iz topa, u vožnji se ponaša odlično. Vec su mi na kraju zivci ::)
--- Kraj citata ---
isti problem sam i ja imo rješio ga sa manualnim čokom, provjeri jel 100% dobro namontirana sajla od čoka i jel ga diže kolko treba,,,
iPro:
čok je na ručicu, ne na sajlu
vktr:
--- Citat: iPro - 16 Travanj, 2010, 15:48:22 ---čok je na ručicu, ne na sajlu
--- Kraj citata ---
onda ti ne znam, uglavnom meni je čok rješio problem, ja sam isto prije svako vožnje se moro jebat, skido sam svječicu i šprico nutra malo benge i odma zapali,,
ako ne čok sam, kombinacija čoka i 90% zaštopanog ulaza u airbox bi trebala pomoć ako se radi o istom problemu ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju