Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Teško pali [SF2]
iPro:
Znaci, kad je skut hladan nece palit da ga ubijes. Kad mu malo druknem start spreja pali ko raketa. Ne vjerujem da je do čoka jer kad upalim pomocu start spreja uredno podigne obrtaje i kad se ugrije se ugasi (na cok mislim :) ). Tako mi je bilo i kad je bila ful serijala. Ocistio sam danas redsponge i nista. Karb je cist ko suza. Čok kao sto sam napisao nevjerujem da je. Iskre ima ako radi normalno kad je malo ugrijan. A ono sto je jos cudnije je to da nekad i hladan pali ko iz topa (ali to je rijetko kad). Da je svijecka bi vjerojatno bilo i problema i kad je topli, a nema ih...
Ajde ekipo, pomoc :drunken_smilie:
speedfight 2:
po meni bi ovo bio ipak cok problem ako kazes da si na serijali isto imao problema onda je mozda do instalacije problem da ne podize cok kako treba,ili druga opcija je kompresija slaba iako cisto sumnjam ako je bilo tako i na serijali...
iPro:
a kak da to provjerim?
izvadim cok i zacepim rupu sa prstom i onda bi trebalo biti ko da cok radi?!?!? Ili kontra :icon_scratch:
speedfight 2:
ee gle provjeri cok tako da ga skines i spojis na akumulator na plus i minus i ostavi malo spojeno ukoliko se igla mice onda je cok ispravan ukoliko se ne mice cok ne valja...
iPro:
masu moram spojit na - ili je svejedno? :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju