Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Setup runnera ,podesavanje?!

<< < (2/3) > >>

Rossi:
pitanje u vezi Tp kajle ...za pomjeranje paljenje....ona pomjera paljenje prije ili ?? ja sam je stavio danas tako da magnet bude 3 stupnja u obrnutom smjeru kazaljke od sata i skuter nece da krene sa mjesta ...ocito sam pogrijesio ili ??

R@kija:

--- Citat: Rossi - 28 Ožujak, 2010, 19:46:05 ---pitanje u vezi Tp kajle ...za pomjeranje paljenje....ona pomjera paljenje prije ili ?? ja sam je stavio danas tako da magnet bude 3 stupnja u obrnutom smjeru kazaljke od sata i skuter nece da krene sa mjesta ...ocito sam pogrijesio ili ??

--- Kraj citata ---

krivo si ju stavio,ide u smjeru kazaljke na satu...

Rossi:

--- Citat: rakitje00 - 28 Ožujak, 2010, 19:56:55 ---krivo si ju stavio,ide u smjeru kazaljke na satu...

--- Kraj citata ---
ccc...:D mozak ba :D sreca pa sam smao probo vidio nece da ide i ugasio skut ....ajde dobro je pa je do toga...bas sam se bio prepo da nije sta drugo...sta znam...

R@kija:
odi ba okreni je i odi se vozi...sta ces doma dok je ljepo vrijeme...  :toothy3:

Rossi:

--- Citat: rakitje00 - 28 Ožujak, 2010, 20:16:06 ---odi ba okreni je i odi se vozi...sta ces doma dok je ljepo vrijeme...  :toothy3:

--- Kraj citata ---
juce ja izaso napolje u 15 min kisa poce ...zima...ma nema...vratio se kuci....istusiro...gledam kroz prozor ..sunce sija ...ma nema savrsen dan...opet izadjem napolje kisa pocne....eh reko hvala ti boze sto me tako volis :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju