Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Setup runnera ,podesavanje?!

(1/3) > >>

Rossi:
Ovako Tpr ,c16,21Ds,S6 Vforce,45 prirubnica,Stage 6 double layer gljiva,....stavio sam diznu 97 najvecu koju imam i kad idem npr preko 100kmh ako pustim gas i dam gas..bas se osjeti da skuter na full gasu ide slabije ...znaci bolje vuce sa 80% gasa nego sa 100% ali samo u ovom slucaju ako idem preko 100kmh i pustim gas pa dam ..znaci jednostavno nece da povuce...mala glavna dizna ?? koja bi otprilike trebala na ovaj setup ?? ostalo je sve ok ....i na min otvorima i na srednjim .....jos nesto...sa 4.3 rolnicama se vrti na nekih 12800 kroz ubrzanje ....trebalo bi tu malo lakse rolne oko 4 grama...trebo bi se on vrtit oko 13-13200?? jesam upravu ili ??

Eh onda pitanje koliko po satu od runnera bi trebala bit max brzina sa ovim setupom ?? prenos duzi 21% .....ja sam ga vozio 125 po satu ...meni se cini da bi po satu mogo doc do 130,135 ...govorim o brzini po satu ...i da da se malo pohvalim ...beverly 250 ,nexus 300..svi ostanu iza :) od starta pa do kraja trke..trka bude na nekih 600 m mozda i vise ....

Ceki21:
a boja svjecice ?

Rossi:

--- Citat: Ceki21 - 23 Ožujak, 2010, 11:33:38 ---a boja svjecice ?

--- Kraj citata ---
boja svjecice se meni cini ok ...znaci nisam sliko ali onako ne izgleda presiromasno sto je najgore..to me zbunjuje ...

Ceki21:
vozis 500 m ful gas, ugasis motor, guras ga doma, skines svjecicu i onda vidis kakva je boja ;)

Rossi:

--- Citat: Ceki21 - 23 Ožujak, 2010, 11:38:06 ---vozis 500 m ful gas, ugasis motor, guras ga doma, skines svjecicu i onda vidis kakva je boja ;)

--- Kraj citata ---
radio sam tako ..na svim otvorima gasa ...i na asvim mi izgleda ok ...nije bila dobra na srednjim prvo pa sam ustimo ....morat cu probat nac diznu kakvu oko 100 102 pa da vidim hocel snjom bit bolje sta......uglavnom snacu se za diznu i to ...na koliko rpm bi se trebo vrtit ovakv setup ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju