Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 Racing & TP Due+
igor.sb:
--- Citat: rakitje00 - 22 Ožujak, 2010, 22:29:27 ---kaj se treses odma bokte...
znam da su tpr i racing isti...
a nece se uklapat due+ uz skuter...nas,zbog boje hahahahahahhah
--- Kraj citata ---
ma ja
kad te ja tresnem pa ces se uklopit uz asfalt :P
uzmi s6, j#bo gus :icon_tongue:
J.U.R.C.A:
stage 6 ima jako dobar nikasil.barem koliko smo pobrali informacije od stage 6 teama na marofu!
sto se tice klipova oni su im nesto losiji! ali mislim da su to vec sad s novim serijama poboljsali!
ja bi isao alu cilindar jer se bolje hladi ali preduvjet za to je da imas osnove stelanja u rukama i da ne shebes najbitniju.fergazer.
dobro podmazivanje i dovoljno velika(ali ne prevelika dizna) i osiguraj hladenje i nemas brige sto se tice cvikanja.
ako nemas samopouzdanja uzmi duo plus pa imas opciju busenja ako cvikne. izbor je na tebi!
R@kija:
kolko moze izdrzat s6 u komb. sa r1200...
neda mi se sa duetom razradivat pa grijat ujutro...
aeroxtuning:
niko ne zna tocno,jer je svakom stil voznje drugaciji.....ako uzimas s6 doplati za modular model....r1200 je dosta jak auspuh,u rangu sa yasuni c16,tako da ce tu biti okretaja,moras pazit da sve bude tip top ustelano kao sto je jurca rekao i moe to uz izmjenu karika i klipa dosta okrenut...... i ja mislim uzet tpr ili s6 modular racing
2TDottore:
--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Ožujak, 2010, 22:41:46 ---stage 6 ima jako dobar nikasil.barem koliko smo pobrali informacije od stage 6 teama na marofu!
--- Kraj citata ---
malo si pobro krive informacije....ili si krivo cuo....stage6 kitevi bar sta se tice R/T modela imaju lose cilindre koji cvikaju zbog nekvalitetnog nikasila a klipovi su im odlicni....sad dal je ista situacija sa ostalim kitevima neznam al vjerojatno je makar su mozda rjesili i taj problem od prosle godine do sad....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju