Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Racing & TP Due+

<< < (3/5) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 22:54:52 ---malo si pobro krive informacije....ili si krivo cuo....stage6 cilindri bar sta se tice R/T cilindara imaju lose cilindre koji cvikaju zbog nekvalitetnog nikasila a klipovi su im odlicni....sad dal je ista situacija sa ostalim kitevima neznam al vjerojatno je makar su mozda rjesili i taj problem od prosle godine do sad....

--- Kraj citata ---

potpis na ovo, stage6 racing ima losiji nikasil  :o

J.U.R.C.A:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 22:54:52 ---malo si pobro krive informacije....ili si krivo cuo....stage6 kitevi bar sta se tice R/T modela imaju lose cilindre koji cvikaju zbog nekvalitetnog nikasila a klipovi su im odlicni....sad dal je ista situacija sa ostalim kitevima neznam al vjerojatno je makar su mozda rjesili i taj problem od prosle godine do sad....

--- Kraj citata ---
zadnji put kad sam se cuo sa bostjancicem ( aka roostom bas mi je pisao o tom problemu. rekao je da su napokon napravili kvalitetan nikasil(navodno bolji od ostalih high end cilindara ali da ih sada muci klip i karike). nisam ga osobno nikad drzao u ruci ali dosad pricajuci s markom nisam stekao dojam da bi pricao ne provjerene informacije.
navodno su imali problem s klipovima (karikama pogotovo) jer su zahtjevale nesto "finiji" tretman od ostalih prilikom razrade ali mislim da su to sve nijanse!

[SB]Replica 180:
znaci da su ga ipak sredili to je pohvalno, a za athenin klip koji je na racingu bi ne bi bas rekao da je nekvalitetan  :dontknow:

J.U.R.C.A:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 22 Ožujak, 2010, 23:08:59 ---znaci da su ga ipak sredili to je pohvalno, a za athenin klip koji je na racingu bi ne bi bas rekao da je nekvalitetan  :dontknow:

--- Kraj citata ---
prenosim info koji imam zadnji!

napominjem da nisam drzao a niti testirao navedenu termo grupu tako da samo govorim informacije s kojima raspolazem!

2TDottore:

--- Citat: J.U.R.C.A - 22 Ožujak, 2010, 23:02:01 ---zadnji put kad sam se cuo sa bostjancicem ( aka roostom bas mi je pisao o tom problemu. rekao je da su napokon napravili kvalitetan nikasil(navodno bolji od ostalih high end cilindara ali da ih sada muci klip i karike). nisam ga osobno nikad drzao u ruci ali dosad pricajuci s markom nisam stekao dojam da bi pricao ne provjerene informacije.
navodno su imali problem s klipovima (karikama pogotovo) jer su zahtjevale nesto "finiji" tretman od ostalih prilikom razrade ali mislim da su to sve nijanse!

--- Kraj citata ---

neznam ja kad si ti pricao sa bostjancicem al ja znam sta je profesoru i meni reko weber i njegov mehanicar u marofu prosle godine kad su dosli na testiranje novih R/T cilindara....radilo se o tome da su rekli da nikako nemogu dobiti kvalitetan nikasil i da zbog njegove lose kvalitete im cvikaju masine kao sto se i vidlo na drugoj utrci....al posto su naveliko radili na tome da to dovedu do savrsenstva vjerujem da su i uspjeli i sad su im najvjerojatnije cilindri odlicni kao i ostale komponente.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju