Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (6/33) > >>

dhorvat:

--- Citat: Ensiferum - 23 Ožujak, 2010, 11:01:34 ---pa serijala e nepoderiva i sa spuhicen, ja nebi nikad vozio sa serijskim spuhom, ednostavno mi to nie napeto  :hmh:

--- Kraj citata ---

Nije to spuh ko ovi sa katalizatorom. Malo je življi sa njime  :laughing7:

2TDottore:
ma fuj serijala.....to dosadno.....hajend RULES.... :laughing7:

Aerox007:
a znate vi zakaj dhorvat slaze serijalu??? ja cu vam rec...

nikak ga nemre nastelat da me moze oprat na rejsu, pa sad slaze serijalu tak da ima izliku "ti imas kit a ja serijalu, naravno da si brzi" :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

SlowRider:

--- Citat: Aerox007 - 23 Ožujak, 2010, 12:39:06 ---a znate vi zakaj dhorvat slaze serijalu??? ja cu vam rec...

nikak ga nemre nastelat da me moze oprat na rejsu, pa sad slaze serijalu tak da ima izliku "ti imas kit a ja serijalu, naravno da si brzi" :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

i to je jedan od mogucih razloga, ali postoji pravilo kada se skuter vraca u serijalu, a to je PRODAJA SKUTERA  :laughing7:

DvdAerox:
Mogao si 70 pustit, i skinut spulju i primar, imao bi ljepsi zvuk... a i odrzavanje bi bilo minimalno, steta..

Usput, zasto toliko problema oko hladjenja? U guinessovoj knjizi rekorda imas jednog australca sto je u jednom danu napravio oko 1000km sa roxom na nekoj stazi, tako da sve to mi izgleda nepotrebno, al dobro, vec ako stavis ventilator, stavi i koju ledicu blizu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju