Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (5/33) > >>

dhorvat:

--- Citat: zipst - 23 Ožujak, 2010, 02:48:07 ---zak**ra* ti sve ako ces ostavit top vario, pa jel serijala projekt ili nije :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Hm, i to što kažeš. Vidjet ćemo kako se ponaša i sa serijskim variom. Imam sve doma za probu  :icon_tongue:

Ensiferum:

--- Citat: dhorvat - 22 Ožujak, 2010, 22:12:43 ---Zato jer je serijala serijala, a sve ostalo je prolazno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa serijala e nepoderiva i sa spuhicen, ja nebi nikad vozio sa serijskim spuhom, ednostavno mi to nie napeto  :hmh:

svemirac:

--- Citat: dhorvat - 23 Ožujak, 2010, 08:40:00 ---Hm, i to što kažeš. Vidjet ćemo kako se ponaša i sa serijskim variom. Imam sve doma za probu  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Samo pazi sused da te cura ne ostavi zbog motora  :icon_biggrin:

To se meni skoro dogodilo kad sam bil dečko pa sam morao birat,brak ili motor  :frajer:

veka84sb:

--- Citat: svemirac - 23 Ožujak, 2010, 11:41:39 ---Samo pazi sused da te cura ne ostavi zbog motora  :icon_biggrin:

To se meni skoro dogodilo kad sam bil dečko pa sam morao birat,brak ili motor  :frajer:

--- Kraj citata ---

hehehe ,zato sam kupio motor u 7mj. ,a zarucio se u 9mj. !!!  :headbang: jer znam da nisam tako napravio sigurno ne bi imao prilike kupiti motor!

Luka 0101:
decki to je stvar kompromisa...
znate onu. muz oce psa a zena macku... i onda naprave kompromis i nabave macku.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju