Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (32/33) > >>

Drnda:
meni piaspeediju je dizalo prednji kraj lagano dok je bila serijska vila napred, sada je jos laksa roxova naprijed...
btw pitaj ensiferuma sa runnerom, sto mu radi runner kada smo ja i on na njemu..
u njega je setup multivar i malossi replia spuh, pa kada sjednem nazad i krenemo, nekada ulovi odmah i digne lagano prednji kotac od poda pa redovito malo zaplese on sa nogama po podu... btw replica mu vrti na 11 tisuca rpma. i obicno krece oko 6 tisuca, ali otkada je zatoplilo krene mu negdje oko 9 po satu  ::), nezz kako je to moguce, ali znam da te dobro zezne prilikom kretanja...

pajo:
 8)
--- Citat: ivanm - 14 Travanj, 2010, 12:24:06 ---i logično je da TOP daje najviše na minarelliju..

--- Kraj citata ---
od ova tri isporobana varia vijerujem da je najbolji.
treba iprobat druge :icon_thumright:

Drnda:
jesu to tgb-ove polutke u pitanju, ili srka morini?

predatoRR:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 12:16:13 ---Ti si jedini koji je to reko  :toothy12:

--- Kraj citata ---

a cuj...uvjek postoji neko ko zna prepoznati pravu vrijednost skutera i njegov potencijal bez obzira na njegov izgled koji se sredi bez problema da opet izgleda ko iz ducana  :)

dhorvat:

--- Citat: DvdAerox - 14 Travanj, 2010, 11:24:30 ---Koj je 17.5 gore i koju si diznu stavio?

--- Kraj citata ---

Pa negdje sam napisao da je gore moj stari setup u frgu. Znači radi se o PHBN 17.5 LS fergazeru, A12 igla i 90 dizna, igla na drugom zubu, prerađen airbox i red sponge ko nov a star 5-6 godina  :headbang:

--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 13:12:41 ---a cuj...uvjek postoji neko ko zna prepoznati pravu vrijednost skutera i njegov potencijal bez obzira na njegov izgled koji se sredi bez problema da opet izgleda ko iz ducana  :)

--- Kraj citata ---

To cijenim!  :laughing7:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju