Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (31/33) > >>

doritos:

--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 11:32:50 ---dino i ti da vozis aeroxa ili tgba ili bilo koji drugi skuter koji je napred lagan dizao bi te na zadnji.al sa runnerom to nije slucaj ;)

btw...horvat svidja mi se aerox.samo trebas poradit na popravku plastika  ;D

--- Kraj citata ---

al slucaj da areu dignes na zadnji sa base kitom sportom je isto strava s obzirom da area ima 105kg i da je full teska napred... ;D

dhorvat:

--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 11:32:50 ---btw...horvat svidja mi se aerox.samo trebas poradit na popravku plastika  ;D

--- Kraj citata ---

Ti si jedini koji je to reko  :toothy12:

Meni se sviđa kombinacija boja ali dok je novo sve, a ne ovak  :laughing9: :laughing9:

BTW. probao sam jučer Multivar sa dužom bolcnom, TOP vario i serijski vario. Sve sam uštelao na iste okretaje...

Dojmovi?

Multivar - brutalan start, odvaja kotač od poda s mjesta, nakon 40 km/h je strašno trom, ali fascinantno je što je na idealnim okretajima  :dontknow: Dosta dobro se okretaji drže  :icon_thumright:

Serijski vario - start je popravljen sa dodatkom još jedne šajbice i također odvaja malo od poda na trenutak, oscilacija okretaja NIKAKVA, do 60 dođe i krene nabirat okretaje  :laughing9: :laughing9:

TOP TPR vario - Najveće oscilacije okretaja od ova tri variomata, ne osjeti se NIKAKAV pad performansi kroz tu oscilaciju, start solidan, ubrzanje osjetno jače i od multivara, krajnja definitivno veća od multivara  :laughing7:

ivanm:
i logično je da TOP daje najviše na minarelliju..

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 14 Travanj, 2010, 12:24:06 ---i logično je da TOP daje najviše na minarelliju..

--- Kraj citata ---

Nemam više onak brutalan start btw.  :toothy9: Al krajnja mi je sad ko da sam stavio 6-7% duži primar  :laughing7:

DvdAerox:

--- Citat: DvdAerox - 14 Travanj, 2010, 11:24:30 ---Koj je 17.5 gore i koju si diznu stavio?

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju