Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (25/33) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: ivanm - 11 Travanj, 2010, 09:57:59 ---technigas nije loš spuh ali vidjet ćeš razliku u kvatiteti izrade za razliku od yasunija...
ja sad kad je toplije imam yasunija, a kad je bilo zima, imao sam LV touringa... makar mi je i njega žao... druge zime stavit ću serijski..
tak da mi rezonantni ne hrđa preko zime..

--- Kraj citata ---

ivane, jesi zainteresiran za prodaju touringa?

domagoy 46:
@dhorvat
onda koji setup ide na skut?
koji kit?

ivanm:

--- Citat: marko_AeRoX - 11 Travanj, 2010, 10:12:31 ---ivane, jesi zainteresiran za prodaju touringa?

--- Kraj citata ---
ne znam, dosta je hrđav, treba ga šmirglati i farbati, ovak za njega ne mogu dobit možda 300kn a za to mi se ne isplati..

denis je vratio gore svoj dr evo..

pajo:
uhh što se osijeti rupa na startu :(

dhorvat:

--- Citat: pajo - 11 Travanj, 2010, 11:24:42 ---uhh što se osijeti rupa na startu :(

--- Kraj citata ---

Iznenadio bi se kak se malo osjeti.  :toothy11:

Ali okretaji skaču ko na trampolinu  :toothy12: Serijski spuh dušu dao za ove oscilacije. Taman se rastegne po cijelom powerbandu  :laughing9: :laughing9:

BTW. naručen je technigas next-r Chrome (sa plavim topom  :toothy3:), DR evo je eto jučer sjeo gore, sekundar ide 11%, al to još nisam naručio i polutke morini koje još nisam dobio. BTW. motor čupa sad na zadnji s mjesta  :laughing7:

To je što se tiče tuninga, ovo ostalo već polako kreće u izradu, plastike, čukice... a moral bi i fakin diskove zamijenit al trenutno nemam tolko para jbg  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju