Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Projekt serijala... by dhorvat - komentari
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 08 Travanj, 2010, 22:56:04 ---napravio si fatalnu pogresku sto se tice serijale... tisina oko mene, a tek potrosnja ??? pa kada se vozim sa sportom na 1/3 gasa ide ko serijala, APSOLUTNA tisina oko mene, a potrosnja manja od baotiana (koji se vrti pri 16856 okretaja u minuti)
trebas samo popustiti rucicu gasa i eto serijale :fooood:
--- Kraj citata ---
Znaš i sam kak je to teško :icon_biggrin:
luna500rr:
cas serijala cas base cas...
meni luna manje trosi s kitom, sada je vozim nonstop na 1/4 ili 1/3 gasa, prije je bila samo full gas :dontknow: :drunken_smilie:
dhorvat:
--- Citat: luna500rr - 08 Travanj, 2010, 23:08:08 ---cas serijala cas base cas...
meni luna manje trosi s kitom, sada je vozim nonstop na 1/4 ili 1/3 gasa, prije je bila samo full gas :dontknow: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
meni serijala trošila oko 3 litre celo vreme na fol gasu :laughing7:
dhorvat:
Evo, srušio sam osobni rekord: 3 sata i 20 minuta za skidanje plastika, skidanje serijale i fergazera i stavljanje kita i 17.5 fergazera :toothy3:
Isss... ne samo da motor ide odlično ko i prije nego i bolje :o :o :o Stavio sam serijske rolice (i to svih 6, što je malo čudno za mene :toothy12:) i motor je momentan za popizdit. Vjerojatno dok je ovak hladnije vani :laughing9: :laughing9:
Evo video od maloprije: :laughing7:
ivanm:
technigas nije loš spuh ali vidjet ćeš razliku u kvatiteti izrade za razliku od yasunija...
ja sad kad je toplije imam yasunija, a kad je bilo zima, imao sam LV touringa... makar mi je i njega žao... druge zime stavit ću serijski..
tak da mi rezonantni ne hrđa preko zime..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju