Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Projekt serijala... by dhorvat - komentari

<< < (24/33) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 08 Travanj, 2010, 22:56:04 ---napravio si fatalnu pogresku sto se tice serijale... tisina oko mene, a tek potrosnja  ???  pa kada se vozim sa sportom na 1/3 gasa ide ko serijala, APSOLUTNA tisina oko mene, a potrosnja manja od baotiana (koji se vrti pri 16856 okretaja u minuti)

trebas samo popustiti rucicu gasa i eto serijale  :fooood:

--- Kraj citata ---

Znaš i sam kak je to teško  :icon_biggrin:

luna500rr:
cas serijala cas base cas...
meni luna manje trosi s kitom, sada je vozim nonstop na 1/4 ili 1/3 gasa, prije je bila samo full gas :dontknow: :drunken_smilie:

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 08 Travanj, 2010, 23:08:08 ---cas serijala cas base cas...
meni luna manje trosi s kitom, sada je vozim nonstop na 1/4 ili 1/3 gasa, prije je bila samo full gas :dontknow: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

meni serijala trošila oko 3 litre celo vreme na fol gasu  :laughing7:

dhorvat:
Evo, srušio sam osobni rekord: 3 sata i 20 minuta za skidanje plastika, skidanje serijale i fergazera i stavljanje kita i 17.5 fergazera  :toothy3:

Isss... ne samo da motor ide odlično ko i prije nego i bolje  :o :o :o Stavio sam serijske rolice (i to svih 6, što je malo čudno za mene  :toothy12:) i motor je momentan za popizdit. Vjerojatno dok je ovak hladnije vani  :laughing9: :laughing9:

Evo video od maloprije:  :laughing7:

ivanm:
technigas nije loš spuh ali vidjet ćeš razliku u kvatiteti izrade za razliku od yasunija...
ja sad kad je toplije imam yasunija, a kad je bilo zima, imao sam LV touringa... makar mi je i njega žao... druge zime stavit ću serijski..
tak da mi rezonantni ne hrđa preko zime..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju