Sportski kutak > Sve vezano za utrke
HMS - situacija
J.U.R.C.A:
--- Citat: MOTO ROYAL - 05 Travanj, 2010, 09:57:07 ---Dečki a zakaj mješate pojmove.Svi gledate puno Motors TV i slične kanale i onda poput pubertetlija sanjate o sponzorima , Pressicama , Truck Girl , i slično. Savez da daje? Ja sam največi protivnik saveza ovakvog kakav je ali ajde me neka netko prosvijetli pa mi pokaže čiji to savez financira vozače?Da bi se došlo do nivoa Pressica i sponzora ( u neka bolja vremena) treba žgance jesti puno godina i nema garancije da će bilo tko ikad uspjeti.Evo vam primjer.Viktor Bolšec od svoje 12-13 godine vozi utrke znaći punih više od 15 godina.Osvojio je sve što se moglo u moto i auto sportu , prvenstvo Austrije pobjednik utrke Europskog prvenstva i tek ove godine je potpisao ugovor za svjetsko prvenstvo s time da si dio sredstava još mora sam osigurati, a vozi u HM-Honda teamu zajedno sa Lazzarinijem.O cifri od 15000 kuna po sezoni mogu samo reći da sam se svega nagledao na tehničkim pregledima ali ono što sam vidio kod skutera zadnjih par godina je prestrašno.Da se malo čvršće primjenjivao pravilnik osim par pojedinaca nitko nebi prošao tehnički što radi opreme , što radi motora.To je jednostavno katastrofa u jednoj riječi i ako je to budučnost HR motosporta onda je fakat bolje da je i nema. Ovo o čemu se ovdje prića je nivo uličnih moto-fighteva dok sa pravim utrkama nema nikakve dodirne veze pa je i bolje da se ovo radi u vidu druženja na Marofu što je u svakom slučaju OK i pohvalno , ali u utrke bolje da se ne dira. :headbang:
--- Kraj citata ---
cijenim ovo sto pisete ali isto tako mogu vam ustvrditi da je pravilnik u najmanju ruku smijesan a ponekad gotovo i ne izvediv tako da glede tehnickih pregleda i jeste djelomicno u pravu ali i niste!(govorim iskljucivo za disciplinu skutera)
MOTO ROYAL:
Pravilnici su ti moj JURCA ko i prkno , svak ih radi pa tako i za skutere.No jedno je činjenica da je za svakoga isti.Frgazer 17 znači za sve vozaće , auspuh ne smije iza kotača isto za sve vozače. Nije li tako?Dođu mi na tehnički bez čvrstih plastika , brojevi od izolirke , auspuh valjda preko 200dcb , ručice potrgane , nema ni prekidaća ni kljuća , s motora skinuto sve čak i vitalni djelovi , izbušeni dekli do jaja , jedan šeraf drži sve , pola motora poljepljeno sa american duct trakom .... i da ne nabrajam dalje , a onda kaciga popucana , tenisice umjesto čizama , platnena jakna umjesto monokombinezona,rukavice za cvijeće na vrtu umjesti protektora za ručne zglobove,,, jel trebam dalje. Vožnja po boksu koja je najstrože zabranjena , divljanje po istome da ne govorim po cesti u Poreču bez kacige i opreme sa motorom za utrke , vozač nezna vrijeme ulaska u predstart , ne poznaje zastavice ( ja mašem plavom , a lik stane da me pita kaj je bilo EEEEEEEEj ), nezna kaj napraviti kada krene startna procedura ...I ti isti mlatimudani nikako da odrastu i da shvate da je privilegija biti trkač mnogo više od izmišljanja tople vode koja već dugo teće iz naših slavina.Kada bi ovdje bio napisan jedan kvalitetan prijedlog to bi bilo savršenstvo. Tu prepoznajem samo decu tipa .... eeee , kuš , ono eee, brodo ,,njasre , žili mi ruka nise i slično.Zakaj ne pročitaš glupost recimo od tebe , divlje, malog Hercega i još par njih koji su na vlastitoj koži probali i prošli dio priće?Pa pasti će i Rogulić prije ili kasnije i silno ču se potruditi pokrenuti opet skutere umjesto onog krelca Mikulandre , garantiram ti da se ništa neće promjeniti ni za milimetar u mentalnom sklopu .Niti jednog trkaća tipa Aljinovića , Valjana i sličnih koji su bili pioniri Skuter utrka nećeš naći , a fajtera po cesti i forumima ko u prići . :headbang:
eladio:
--- Citat: MOTO ROYAL - 05 Travanj, 2010, 09:57:07 ---Dečki a zakaj mješate pojmove.Svi gledate puno Motors TV i slične kanale i onda poput pubertetlija sanjate o sponzorima , Pressicama , Truck Girl , i slično. Savez da daje? Ja sam največi protivnik saveza ovakvog kakav je ali ajde me neka netko prosvijetli pa mi pokaže čiji to savez financira vozače?Da bi se došlo do nivoa Pressica i sponzora ( u neka bolja vremena) treba žgance jesti puno godina i nema garancije da će bilo tko ikad uspjeti.Evo vam primjer.Viktor Bolšec od svoje 12-13 godine vozi utrke znaći punih više od 15 godina.Osvojio je sve što se moglo u moto i auto sportu , prvenstvo Austrije pobjednik utrke Europskog prvenstva i tek ove godine je potpisao ugovor za svjetsko prvenstvo s time da si dio sredstava još mora sam osigurati, a vozi u HM-Honda teamu zajedno sa Lazzarinijem.O cifri od 15000 kuna po sezoni mogu samo reći da sam se svega nagledao na tehničkim pregledima ali ono što sam vidio kod skutera zadnjih par godina je prestrašno.Da se malo čvršće primjenjivao pravilnik osim par pojedinaca nitko nebi prošao tehnički što radi opreme , što radi motora.To je jednostavno katastrofa u jednoj riječi i ako je to budučnost HR motosporta onda je fakat bolje da je i nema. Ovo o čemu se ovdje prića je nivo uličnih moto-fighteva dok sa pravim utrkama nema nikakve dodirne veze pa je i bolje da se ovo radi u vidu druženja na Marofu što je u svakom slučaju OK i pohvalno , ali u utrke bolje da se ne dira. :headbang:
--- Kraj citata ---
ma daj molim te, da treba organizirati domjenak , onda bis vidio kako se to dobro moze organizirati...
bilo bi jela, pića, sisa i guzica...
bavim se organizacijom citav zivot, nije dug, ali dovoljno dug da znam kad je netko nesposoban..
pored ostalog imam 10godisnje iskustvo u jednom slicnom savezu i znam kako te organizacije rade , odnosno ne rade..
u cemu je problem ?
zar ja kao novinar ne mogu biti pozvan na neku njihovu sjednicu ? zar im to nije u interesu ?
zar rezultati, izvjesca , promoviranje nekih natjecanja njima nije u interesu ?
pa kvragu ako ja i kolege novinari ih popratimo u njihovom radu , tek tada mogu i ocekivati neki pomak naprijed...
tek tada mogu ocekivati da ce ih mozda neki sponzor popratiti..
da ce biti publike...
same trke, i staze, zar mislite da prazne staze imaju neku dobit, ili sta ? pa naravno da i tu postoji interes ,
samo to treba sve spojiti..
nitko ne ocekuje preko noci velike promjene,
ali ovo je svake godine jos losije i losije, a ne bolje i bolje :angry7:
J.U.R.C.A:
--- Citat: MOTO ROYAL - 05 Travanj, 2010, 14:41:53 ---Pravilnici su ti moj JURCA ko i prkno , svak ih radi pa tako i za skutere.No jedno je činjenica da je za svakoga isti.Frgazer 17 znači za sve vozaće , auspuh ne smije iza kotača isto za sve vozače. Nije li tako?Dođu mi na tehnički bez čvrstih plastika , brojevi od izolirke , auspuh valjda preko 200dcb , ručice potrgane , nema ni prekidaća ni kljuća , s motora skinuto sve čak i vitalni djelovi , izbušeni dekli do jaja , jedan šeraf drži sve , pola motora poljepljeno sa american duct trakom .... i da ne nabrajam dalje , a onda kaciga popucana , tenisice umjesto čizama , platnena jakna umjesto monokombinezona,rukavice za cvijeće na vrtu umjesti protektora za ručne zglobove,,, jel trebam dalje. Vožnja po boksu koja je najstrože zabranjena , divljanje po istome da ne govorim po cesti u Poreču bez kacige i opreme sa motorom za utrke , vozač nezna vrijeme ulaska u predstart , ne poznaje zastavice ( ja mašem plavom , a lik stane da me pita kaj je bilo EEEEEEEEj ), nezna kaj napraviti kada krene startna procedura ...I ti isti mlatimudani nikako da odrastu i da shvate da je privilegija biti trkač mnogo više od izmišljanja tople vode koja već dugo teće iz naših slavina.Kada bi ovdje bio napisan jedan kvalitetan prijedlog to bi bilo savršenstvo. Tu prepoznajem samo decu tipa .... eeee , kuš , ono eee, brodo ,,njasre , žili mi ruka nise i slično.Zakaj ne pročitaš glupost recimo od tebe , divlje, malog Hercega i još par njih koji su na vlastitoj koži probali i prošli dio priće?Pa pasti će i Rogulić prije ili kasnije i silno ču se potruditi pokrenuti opet skutere umjesto onog krelca Mikulandre , garantiram ti da se ništa neće promjeniti ni za milimetar u mentalnom sklopu .Niti jednog trkaća tipa Aljinovića , Valjana i sličnih koji su bili pioniri Skuter utrka nećeš naći , a fajtera po cesti i forumima ko u prići . :headbang:
--- Kraj citata ---
cinjenica nepobitna je ta da pravilnik nije NAPRAVLJEN nego kopiran(cak su i to ljeni bili sami napraviti),dakle preveden sa Malossi(italija) cupa!
sto se tice cinjenica koje ste spomenuli glede skutera istina je sve sto ste naveli ali isto tako prilikom prepisivanja istog pravilnika nije se gledalo mogucnosti odnosno potrebne promjene da bi se pravilnik mogao prilagoditi PH odnosno skuterima u pojedinim klasama.
eladio:
nek mi netko kaze koja je kratkorocna (recimo sljedecih godinu-dvije), srednja (sljedecih 5-6 godina) i dugorocna (vise od 10god) strategija moto sporta u HR ?
mos mislit ::)
--- Citat: J.U.R.C.A - 05 Travanj, 2010, 14:59:14 ---cinjenica nepobitna je ta da pravilnik nije NAPRAVLJEN nego kopiran(cak su i to ljeni bili sami napraviti),dakle preveden sa Malossi(italija) cupa!
sto se tice cinjenica koje ste spomenuli glede skutera istina je sve sto ste naveli ali isto tako prilikom prepisivanja istog pravilnika nije se gledalo mogucnosti odnosno potrebne promjene da bi se pravilnik mogao prilagoditi PH odnosno skuterima u pojedinim klasama.
--- Kraj citata ---
ma pravila su takva kakva jesu, to je najmanji problem vjeruj mi,
korigirat pravila je uistinu najmanji problem, ali to nece spasiti niti sezonu niti nesto vise od toga...
treba se gledati daleko sire ,
pogledaj samo formulu koliko pravila mjenjanjaju svake sezone, pa idu dalje i napreduju...
treba svakako gledat daleko sire
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju