Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: khm khm,i ja sam uhvaćen...  (Posjeta: 4681 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline djile

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: travnik
  • Moj Skuter: peugeot-viva city
Odg: khm khm,i ja sam uhvaćen...
« Odgovori #20 : 04 Kolovoz, 2007, 19:08:33 »
ja na moru u trogiru i ide laganini neki sminker na runneru kad ga murjak na skuteru kreni zaustavljati on se trzni valjda se prepao i udario u trotoar i sletio sa runnera ja mu se uhvatio smijat u lice frajer popizdio i neznam sta mu je murjak uradio 100% malo veca kazna  :laughing7: :jerk:......LOL

Offline corky

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: KLE
« Odgovori #21 : 04 Kolovoz, 2007, 23:53:40 »
ja na moru u trogiru i ide laganini neki sminker na runneru kad ga murjak na skuteru kreni zaustavljati on se trzni valjda se prepao i udario u trotoar i sletio sa runnera ja mu se uhvatio smijat u lice frajer popizdio i neznam sta mu je murjak uradio 100% malo veca kazna  :laughing7: :jerk:......LOL

Nije lolo nego taj isti pandur tako mlati i zaustavlja klince ,a vozi isto tako dobro da su vrlo male šanse za pobić da se svi trzaju na spomen istog a kamoli na zaustavljanje...

"nesmij se tuđoj tuzi jer brzo ćeš na svojoj" MAO CE TUNG 1800

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #22 : 11 Kolovoz, 2007, 12:18:14 »
a ja redovno bjezim policiji sa svojim scoot kod nas ti je puno u gradu jednosmjerni ulica pa lagano je pobjec veoma...ono auto ide iz suprotnog smjera ti mozes ali pajkani sa autom ili motoorm vecim slabo :) hehe ili uletis u kakav park sa scootm pa samo im mases .) nista ti nemogu...i dok sam imo crveno crni runner redovno su me pokusavali zaustavljat jer znali me jbg ...sad kad sam ofarbo niko nista :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #23 : 11 Kolovoz, 2007, 14:25:59 »
a ja redovno bjezim policiji sa svojim scoot kod nas ti je puno u gradu jednosmjerni ulica pa lagano je pobjec veoma...ono auto ide iz suprotnog smjera ti mozes ali pajkani sa autom ili motoorm vecim slabo :) hehe ili uletis u kakav park sa scootm pa samo im mases .) nista ti nemogu...i dok sam imo crveno crni runner redovno su me pokusavali zaustavljat jer znali me jbg ...sad kad sam ofarbo niko nista :)
Sad probaj ne raditi prekršaje jer ćeš opet brzo postati 'poznati'.
Who's looking for punishment ??