Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem sa Zx-om
hrvojekovacic:
--- Citat: ghostride666 - 21 Ožujak, 2010, 17:10:00 ---nadam se da se kontaš u varenje auspuha jer ako ne onda si ga vjerojatno sj#bo, jer ne moš to sam uzet cviknut i zavarit...vjerojatno je unutra nastalo sranje i zagušilo ga.............
ja ti imam serijsku diznu(mislim 56) i zx-a, ide sasvim solidno, stavi crvene šuštice
--- Kraj citata ---
a nemora bit da ga je sj#bo!ja sam sebi isto varil granu tj zaokrenul sam ju za 45˙!
možda nisi skinuo blokadu sa ZXa ??
mario_f15:
--- Citat: hrvojekovacic - 21 Ožujak, 2010, 19:20:34 ---a nemora bit da ga je sj#bo!ja sam sebi isto varil granu tj zaokrenul sam ju za 45˙!
možda nisi skinuo blokadu sa ZXa ??
--- Kraj citata ---
nikad nece biti kao original..... :happy8:
uvijek ce se osjetit razlika. ::)
wonderkid:
od tog zx po meni vise nista nece bit,mogo si radije dat nekomu ko se kuzi u to da ga preradi(grana)
--- Citat: franko666 - 21 Ožujak, 2010, 15:52:35 ---da ne otvaram novu temu..,mora li sa ZX ili RR spuho ici obaveznno i dizna pored rolina?ja sam mijenjao spuh(raspo se od rde orginal) promijenio ruline,spustio iglu i evo treci dan se mucim stelovat,pun gas nema..,do polovice super..
--- Kraj citata ---
e ovak,stavi diznu oko 60,ne kuzim zkj si spustil iglu,podigni ju za koji zub
zL!Ko:
tako sam ja imao lonac od zx-a top od tt-a a granu serijsku, isao je bolje nego sa serijskim spuhom, al kad sam stavio ZX-a (bas cjelog xD) je bilo dan/noc naprema onome :)
Crazy Kuree:
teško ćeš začepit granu varenjem, problem kod toga je što poremetiš rezonancu auspuha i krivulju snage... samo lud čovjek može kupit 2 puta polovni auspuh za piagio kad ima polovni za minarelli po istoj cijeni :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju