Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem sa Zx-om
ghostride666:
--- Citat: hrvojekovacic - 21 Ožujak, 2010, 19:20:34 ---a nemora bit da ga je sj#bo!ja sam sebi isto varil granu tj zaokrenul sam ju za 45˙!
možda nisi skinuo blokadu sa ZXa ??
--- Kraj citata ---
pa nema blokadu kad je taj dio zx-a sam prepilio i zavario na serijala granu, valjda znaš di je blokada :icon_thumright:
mario_f15:
e nemoj puno od toga ocekivati...
ja to nikad nebi napravio.....
trebo si uzet za minarelli spuh i dobro :icon_thumright:
LukyGS:
--- Citat: franko666 - 21 Ožujak, 2010, 15:52:35 ---da ne otvaram novu temu..,mora li sa ZX ili RR spuho ici obaveznno i dizna pored rolina?ja sam mijenjao spuh(raspo se od rde orginal) promijenio ruline,spustio iglu i evo treci dan se mucim stelovat,pun gas nema..,do polovice super..
--- Kraj citata ---
Stavi diznu 5 do 6 brojeva vecu,rolice koje dobiješ uz njega i stavi federe kvacila crvene, centralni ostavi seriski!. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
ja znam pacijente šta su serijski auspuh posred lonca srezali i reverse isto tako i navarili, dvojica na ditechu serijskom su pravi jednog na moddanom hibridu gianellija i serijskog auspuha
po meni od ovog zx-a nebu ništa :(
mario_f15:
--- Citat: LukyGS - 22 Ožujak, 2010, 06:28:30 ---
Stavi diznu 5 do 6 brojeva vecu,rolice koje dobiješ uz njega i stavi federe kvacila crvene, centralni ostavi seriski!. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne trebaju mu crveni....pretvrdi su...
zuti ce mu biti dobri....taman... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju