Tehnički kutak > Tuning skutera

karburator za 4t motor??!!??

<< < (5/5)

SF2osk:
ja kada sam narucivao iz piagio centra u zg-u (stvarno fala deckima narudzbe i sve ide ljepo znas kako :laughing7: ) bas sam naglasio da je za peugeota sf2,neznam dali se mora reci ali ipak bilo bi u redu da naglasite

DUBrawa:
Ja i frend smo jucer bili u skutermoto i  :toothy12: kazemo remen od malossia od kelvara on kaze za koj motor mi ni ne stignemo rec za sym-jeta on več kaže nema  :toothy12:  :icon_biggrin: . Onda rade nisam ni pito za baotiana ako nema ni za sima  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Mislio sam da nema smisla pitat ahah  :laughing7:

igor.sb:

--- Citat: probiker - 12 Kolovoz, 2007, 14:42:59 ---e dubrawa, to i mene zanima dal može taj remen ić na bilo koji skuter? Pa molim vas, felpajte malo. Jel taj malossi može ić na bilo koju prdilicu? Jer bilo bi glupo, ja kupim remen, a neide mi na mašinu. I eto ti ćorka

--- Kraj citata ---

kako da ne  ::)
sta ti mislis da svi imaju jednak prijenos i remen unutra

--- Citat: DUBrawa - 14 Kolovoz, 2007, 15:09:14 ---Ja i frend smo jucer bili u skutermoto i  :toothy12: kazemo remen od malossia od kelvara on kaze za koj motor mi ni ne stignemo rec za sym-jeta on več kaže nema  :toothy12:  :icon_biggrin: . Onda rade nisam ni pito za baotiana ako nema ni za sima  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . Mislio sam da nema smisla pitat ahah  :laughing7:

--- Kraj citata ---

naravno da nema, uostalom zasto bi bilo...mislim za baotiana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju