Tehnički kutak > Tuning skutera

karburator za 4t motor??!!??

(1/5) > >>

probiker:
Ev ovak, jel bi bilo moguće stavit karburator za 125ccm mašine na mašinu od 50 ccm? I kak bi to radilo?
Jedan bratov frend mi to reko da napravim i da će motor ići ko lud. (On se vak bavi motorima)
I još nešt, al nemojte se smijat: on je na tomosa apn 4 stavio karburator od motorke, i apenac je išao 120 km/h. Ni CTX ga nije mogao stići! Ja gledo svojim očima!!! Naravno, promjenio je pun k**ra* djelova na mašini

Ante712:
stavit cu i ja na VXRa karburator od GSXRa pa ces vidit stroja .......

ma to ti nema koristi stavljat...i tako na motoru mores postelat da ti vise goriva ulazi u cilindar,a dje si onda prispio....taj karb je veci samo bi ti se motor dusio..zaboravi to...hm trebo si prvo napomenut da je svasta radio na masini pa onda karburator...;)

DUBrawa:
buraz procitaj an temu 4t kit pomoč. Stavio sam an baotiana od ATV-a 150 ccm i motor leti. ovo za motorku i tomosa su malo smješne price al ajd. Inace mislim da ti se ne isplat zato sta sam aj za svog dao 100eura a dobio sam popust. Inace dode 1000kn. To ti se jedino isplati ako imas neki za dabe.... Procitaj malo po temi 4t kit Pomoč.... pozdrav

DUBrawa:
Da zaboravio sam reč. A koji motor imaš?  :nono: . i kao prvo obavezno mora imat kit za to a i neke druge gluparijice. inace zaboravi...

probiker:
Ventura VS50, 4t mašina. Kolko sam ja pročito na netu, taj skuter ima yamahin motor. U knjžici piše da ima 4,5 kw

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju