Općenito > Generalno o skuterima
speed fight 2 100cc
speed:
--- Citat: pupi_sf2 - 21 Ožujak, 2010, 18:52:56 ---ja iam sf 100... iskreno da mogu prodal bi ga isti tren... ( jer bi htel nekaj jace ;D ;D ;D )
al opet kad pogledam, nikad nisam imal s njim nekakvih problema, istina da je za tuning cista nula i da se jako malo dobiva ulaganjem u njega, ali za serijalu i voznji po gradu je sasvim pristojan motoric....
sad, jel se isplati uzet ili ne?! ako mislis tunirat nekaj po njemu, kitove i te pi*darije onda svakako NE... ali ako mislis vozit serijalu, eventualno neki auspuh gore onda je isplativ jer imal budes ono kaj bi na pedesetki moral stavljat neki kit ili kaj ja znam....
i da, svi pljuju po single vilici... istina, i meni se ne svida i ne djeluje mi sigurno, ali opet, nikakvih problema nisam do sad imal.... :dontknow: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a svi zipovi u italiji imaju takvu vilicu i voze se trke na njima
pupi_sf2:
@speed
velim, nikakvih problema nisam imal s njom...... :icon_thumright: :icon_thumright:
kloky:
ni ja, odradila je ove sve godine extra, kad kaze netko da nema razlike od 50ccm, aj nek on sidne još jednoga sa sobom, a ti sidi na 100ccm, prva stvar, motor se neče patit, neče se pregrijat, a vuče ko blesav, ja sam 20-tak puta se penjao na Biokovo sa dvoje, brzina je uzbrdo bila oko 50tak a nije bio pun gas, a auta uzbrdo idu prvom il drugom brzinom, pa ako ti ta usporedba išta znači
kloky:
uglavnom da se vratimo na temu........ ako normalno voziš, nečeš pozalit ako uzmeš peugeota. eto, pa ti sad sam odluči
smart bbb:
odustal sam od fightera najvjerojatnije ču kupit sr 150 ,a zanima me sf 2 50 mozda bi ga kupil sestri do posla i natrag relacija sesvete jarun i obratno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju