Općenito > Generalno o skuterima

speed fight 2 100cc

<< < (7/9) > >>

kloky:
ja neznam šta je vama sf 100 uopče nije loša, ja nikad nisam ima problema sa njom a imam je 8 godina, ako misliš normalno vozit bez divljanja uzmi peugeota, a ako misliš pilat po cesti onda zaboravi na njega. ja sam ga uzeo samo zato da se nepatim sa 50-icom sa dvoje uzbrdo. mal je kao i sf 50, okretan i lagan a dupla kubikaza  :icon_biggrin: ustvari svako svoga konja hvali i svak ima pravo na mišljenje  :binkybaby:

vktr:

--- Citat: kloky - 21 Ožujak, 2010, 15:19:13 ---ja neznam šta je vama sf 100 uopče nije loša, ja nikad nisam ima problema sa njom a imam je 8 godina, ako misliš normalno vozit bez divljanja uzmi peugeota, a ako misliš pilat po cesti onda zaboravi na njega. ja sam ga uzeo samo zato da se nepatim sa 50-icom sa dvoje uzbrdo. mal je kao i sf 50, okretan i lagan a dupla kubikaza  :icon_biggrin: ustvari svako svoga konja hvali i svak ima pravo na mišljenje  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
8 godina si već na robiji
da si probo sjest na išta drugo vidio bi da ti priča ne drži vodu

speed:

--- Citat: vktr - 21 Ožujak, 2010, 15:31:44 ---8 godina si već na robiji
da si probo sjest na išta drugo vidio bi da ti priča ne drži vodu

--- Kraj citata ---
pezo se razliku od serije do seriji,kaj je onaj moj sve prosao i bio je ok,cak i s pia i mina je isao bok uz bok,samo kad se dobro postela i sredi :icon_thumright:

pupi_sf2:
ja iam sf 100... iskreno da mogu prodal bi ga isti tren... ( jer bi htel nekaj jace  ;D ;D ;D )
al opet kad pogledam, nikad nisam imal s njim nekakvih problema, istina da je za tuning cista nula i da se jako malo dobiva ulaganjem u njega, ali za serijalu i voznji po gradu je sasvim pristojan motoric....
sad, jel se isplati uzet ili ne?! ako mislis tunirat nekaj po njemu, kitove i te pi*darije onda svakako NE... ali ako mislis vozit serijalu, eventualno neki auspuh gore onda je isplativ jer imal budes ono kaj bi na pedesetki moral stavljat neki kit ili kaj ja znam....

i da, svi pljuju po single vilici... istina, i meni se ne svida i ne djeluje mi sigurno, ali opet, nikakvih problema nisam do sad imal....  :dontknow:     :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

kloky:
Slazem se sa svime gore navedenim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju