Tehnički kutak > Napravi sam

Računanje potrebne težine rolica

<< < (15/22) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: wonderkid - 21 Kolovoz, 2010, 13:34:06 ---ovo moze svaki covjek sa imalo pameti u glavi izracunat tj napravit formulu,daj pogle kolko ti nisi uzeo faktora jos koji uvelike doprinjuju ili bi doprinovali tocnosti formule,daj razmisli malo pa mi onda nes proturjeci

--- Kraj citata ---
Gle.. nemoj pljuvat temu ako ne znaš o čemu se radi.. Tebi ne pomaže, ali će zato nekom drugom.

wonderkid:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 21 Kolovoz, 2010, 14:37:23 ---Gle.. nemoj pljuvat temu ako ne znaš o čemu se radi.. Tebi ne pomaže, ali će zato nekom drugom.

--- Kraj citata ---
ne pljuvam temu,sretno dalje u istrazivanju :icon_thumright:

kengur:
neznam jel slučajno ili ne ali meni je pomoglo :icon_thumright:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: kengur - 01 Rujan, 2010, 20:26:51 ---neznam jel slučajno ili ne ali meni je pomoglo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nije slučajno, bez brige. Drago mi je da je pomoglo.  :icon_thumright:

animatrix:
pomogne ako se radi o istome skuteru i ako ne diras nista osim rolica. ja sam primjetio na mome skuteru, da recimo, prije mjesec dana variomat mi je kretao prije neg bi kvacilo uhvatilo, nekidan gledao, sad je sve kako treba biti, ali opet trebam lakse rolice da ispegla rupe u prijenosu dok vario radi... novi remen sa istim rolicama se ponasa kao da su serijske u variomatu, tak da, sve je teska kemija i ne postoji univerzalna brojka ni za 2 ista skutera sa istom kilometrazom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju