Tehnički kutak > Injection
Tecnigas RS II Ditech 70 - update video
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 06 Travanj, 2010, 09:50:05 ---bega probaj zmr7ap...znači vi koristite topliju svjećicu od serijske i daje dobre rezultate?? zašto su onda novi ditechi sa hladnijom svjećicom zmr7ap ??
--- Kraj citata ---
Prema tvrdnjama Mr.Iwe moja IU24 je ekvivalent CPR8E. Pre dobra je sviječica,prije mi nije dobro radila u leru,no sad kak sam ustelo Malossi Ecu+Polini ventil+Airbox(12 rupica) sve je odlicno.
A nikak da se sjetim da ju nabavim. Jel ona irridiumka?
Daci:
da zmr je iridium
B.E.G.A:
--- Citat: Daci - 06 Travanj, 2010, 12:11:46 ---da zmr je iridium
--- Kraj citata ---
Viš mogo bi ju nabavit,nadam se da je kvalitetnijeg materijala od CPR serije i da se moze cistit sredstvom za odmaščivanje roštilja.
3alfa3:
Ako je svjecica dobre toplinske vrijednosti i smjesa kako treba, ciscenje je nepotrebno
B.E.G.A:
--- Citat: 3alfa3 - 06 Travanj, 2010, 12:42:29 ---Ako je svjecica dobre toplinske vrijednosti i smjesa kako treba, ciscenje je nepotrebno
--- Kraj citata ---
Gle kod ditecha to nije slucaj.
Recimo 500km ce boja svijecice biti kak treba i onda ce samo od jednom pocet tamnit,postat crna,i naravno pocet ce trokirat i moras ju ocistit,a obicne NGK se ne daju cistit,a zicanom cetkom ju sjebes. Od kak ga imam uvijek je tak,od potpune serijale do sad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju