Tehnički kutak > Injection

Tecnigas RS II Ditech 70 - update video

<< < (14/45) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: B.E.G.A - 31 Ožujak, 2010, 22:23:34 ---Problem ...

Smanjila mi se krajnja,po satu sigurno za pol cm.

Uzrok može biti Malossi kontrola torzije ili denso iu24. Dok nisam to dvoje stavio išao je više  :icon_scratch:

Šta vi kažete ?

--- Kraj citata ---
ja imam sličan problem

stavio sma nekidan novi remen i dva dana sam uzbrdo išao 70, treći dan više od 40 ne gre  :toothy12:
Neznam do čega  :happy6:
a stavio sam NOVU svjećicu cpr8e skuter nije htio ić više od 50, jednostavno se zadavi na ful otvoru gasa  :hmh: :angry7:
i vratim crknutu iu27 i sad ide tako tako, trebam novu iridiumku  :toothy10:

igor.sb:

--- Citat: oliver - 05 Travanj, 2010, 13:16:04 ---nije kod mene je minareli pa zanima me kako si ga postelovao

--- Kraj citata ---

ne moze ti pomoc nikako

:dontknow:

B.E.G.A:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Travanj, 2010, 13:24:42 ---ja imam sličan problem

stavio sma nekidan novi remen i dva dana sam uzbrdo išao 70, treći dan više od 40 ne gre  :toothy12:
Neznam do čega  :happy6:
a stavio sam NOVU svjećicu cpr8e skuter nije htio ić više od 50, jednostavno se zadavi na ful otvoru gasa  :hmh: :angry7:
i vratim crknutu iu27 i sad ide tako tako, trebam novu iridiumku  :toothy10:

--- Kraj citata ---

Koji si remen stavio ?

Znači ti IU27 koristiš ? Ja koristim IU24,odlična je,onim deterdžentom za odmaščivanje roštilja se da očistit,kao nova bude ;)
Daj mi reci jel IU27 toplija od IU24 ?
CPR8E više ne ide na mog techa,ta čim jednom zatrokira gotovo je,ne da se čistit zbog drugčijeg materijala.
Planiram ja uskoro širit navoj na glavi da mog veću sviječicu stavit,jeftinije je a garantiram da će još bolje izgarat

Iwo SR Tuono:
imao special pa je skuter bio mrtav, krajnja 70, mislim se aj treba sjest remen napravio 300km s njim 0 bodova.
Skinem ga stavim serijski skuter leti leti, treći dan stane.
Onda stavim roline 5.3 i crveni centralni skuter leti leti treći dan neide.
Stavim 4.7 gr i opet ide tri dana i onda opet neide.

Pokušao sam 4.0 gr stavit i onda se izvrtava u 3pm al nema krajnje  :laughing6: :laughing6:

stavio sam ga u prodaju nek ga štela novi vlasnik a  ako se ne proda ide 172ac gore i ko ga jebe

iu27 je ekvivalent ngk 9tki, znači toplija je od iu24 koja je ekvivalent ngk 8

Daci:
bega probaj zmr7ap...znači vi koristite topliju svjećicu od serijske i daje dobre rezultate??  zašto su onda novi ditechi sa hladnijom svjećicom zmr7ap ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju