Tehnički kutak > Injection
Tecnigas RS II Ditech 70 - update video
B.E.G.A:
Evo napokon je stigao Malossi VL12 i slideri :icon_biggrin:
Večeras ak uhvatima vremena ide usis na ditecha :toothy10:
Još jednom hvala Slowu na odličnom obavljenom poslu :headbang:
Daci:
ipak si uzeo vl12 , zakaj nisi v-force ??? daj jel možeš slikat ovak odozgora da se vidi kolko je veći otvor neg na serijskom ...tj usporedba sa serijskim
B.E.G.A:
Evo ga i usis je gore,posao od 15min :icon_biggrin:
Ovo što je zaokruženo sam morao odrezat jer s VL12 dođe taj dio koji je plastični,odrezao sam i malo proširio koliko se dalo do rubova,vidi se sa slike ispod ;)
Nisam mogao vjerovat koliko je u prirubnici bilo smeća,no sve sam fino oglancao,nažalost nisam slikao tu je još prljavo ;)
VL12 je ušao kao vrući nož u sir,sve savršeno.
Daci:
ne izgleda mi ništa veće od serijskog jedino kaj su mu stoperi više otvoreni...kakvi su rezultati ...jel sad radi s više goriva ??
B.E.G.A:
Veći je sa svake strane po 1mm,ali dosta je veća ona plastika što ide u usis,što je i najbitnijie.
Nemog vjerovat da tak jedna stvarčica može promjenit komplat dojam u vožnji.
Kod paljenja sam primjetio kao da ima više kompresije,to me nekak totalno iznenadilo,drugačiji osjećaj :icon_scratch:
Zvuk se produbio,postao je bučniji u leru i na ful gasu.
Odgovor na gas je trenutan,kao kod race motora kad imaš recimo tri mape paljenja pa uspoređuješ normalni mod i recimo mod za stazu,e takva je razlika.
Neusporedivo je živahniji sad na svim međuubrzanjima,svejedno odvalit ful gas na 40 ili na 70 km/h.
E da na skutu mi je bila sviječica koja je trokirala i bila je za bacit,i kak sam stavio VL12 radi kao sat,ne trokira više.
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju