Tehnički kutak > Injection

Tecnigas RS II Ditech 70 - update video

<< < (23/45) > >>

walkay:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Travanj, 2010, 12:52:37 ---dolazi za sve dimenzije rolina

velika je mogućnost da ti ih je trgovac izvadio van iz paketa i prodao samo roline, al onda bi trebale bit 10-15kn jeftinije ak su bez slidera

uglavnom standardno dolaze slideri i pašu na multivar također

će da slikam svoj?  :toothy12:

--- Kraj citata ---

I ja sam uzeo polini rolice 16x13 od 6.3g i dobio sam slajdere ali mi ne pasu na multivar 2000! Toliko sto se tice toga, a sta fali, dobri su slajderi od multivara!  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 23:10:13 ---jesi siguran da ti ne pasu polini slideri? Morali bi ici gore, ali kod njih nije svejedno kako ih okreces jer su asimetricni

--- Kraj citata ---
ne kuzim, ja sam ih ocito stavio na multivar bez problema, samo malo teze idu, ali sve ok radi  i puno se manje trose od malossijevih...
a za to grijanje, mozda deklo nema dobru cirkulaciju zraka...

B.E.G.A:
Izbusen mi je dekl ...

Koliko se sjecam mislim da je netko pricao da je malossi kevlar duzi i siri od special belta? Jesam li u pravu?
Kako ce se to odrazit na perfomanse ?

Daci:
da duži je...al nisam siguran dal je širi..a i ak je širi ne zamjetno je širi...odrazit će ti se tako da ćeš morat štelat prijenos ponovo  :toothy12:

B.E.G.A:

--- Citat: Daci - 05 Svibanj, 2010, 10:41:01 ---da duži je...al nisam siguran dal je širi..a i ak je širi ne zamjetno je širi...odrazit će ti se tako da ćeš morat štelat prijenos ponovo  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Ako je duzi to je teoretski i veca krajnja.
Nema veze,sa zadovoljstvom cu opet stelat jer imam kod kuce nekoliko desetaka paketa rolica,federa,federcica i ostalih stvarcica,sve to samo da ne bude gubitaka kod vrucina ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju