Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Druga registracija  (Posjeta: 3758 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Scoot_Fan

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
Druga registracija
« : 05 Siječanj, 2010, 15:12:36 »
Pozdrav narode.

Zanima me kako funkcionira ta famozna druga registracija. Forum pretrazio i nigdje naci tocno podatak dali treba doc s skuterom na tehnicki na drugoj registraciji ili ne triba. Mozda neznam trazit al valjda mi mozete pomoc.

Druga stvar sta me zanima je: ako ne triba ici s skuteron na drugu registraciju sto onda treba sve donjet u stanicu kako bi se registracija produzila, jer mi je istekla 22.12.2009. Znaci ima skoro 15 dana sad neznan oce tu bit jebade oko toga jos.

Inace skuter je kupljen nov i prvi put registriran kao sto se vidi 22.12.2008. a cuo sam da se na drugu nemora s skuterom dolazit itd itd.

Hvala!! :icon_thumright: :hello:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Druga registracija
« Odgovori #1 : 05 Siječanj, 2010, 15:18:15 »
U principu se ne treba doci sa skuterom, ali mozda se namjeris na covjeka koji zeli provjeriti broj sasije. Najlakse ti je otic bez skutera (obzirom na godisnje doba) pa probat. Ako ne ide - vrati se sa skutom.

Trebas slijedece:
-osobnu kartu svoju
-osobnu kartu vlasnika vozila (ako nije tvoj skuter)
-prometnu dozvolu
-knjizicu vozila
-novce  ;D

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #2 : 05 Siječanj, 2010, 15:20:40 »
U principu se ne treba doci sa skuterom, ali mozda se namjeris na covjeka koji zeli provjeriti broj sasije. Najlakse ti je otic bez skutera (obzirom na godisnje doba) pa probat. Ako ne ide - vrati se sa skutom.

Trebas slijedece:
-osobnu kartu svoju
-osobnu kartu vlasnika vozila (ako nije tvoj skuter)
-prometnu dozvolu
-knjizicu vozila
-novce  ;D
al bez novaca nemoj dolazit..... :icon_biggrin:
probaj bez skutera....valjda nece zezat..
a i vrijeme je sugavo da bi isao skuterom...
« Zadnja izmjena: 05 Siječanj, 2010, 15:24:31 mario_f15 »

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 05 Siječanj, 2010, 15:23:17 »
Hehehehehehe :toothy3: :toothy9:

Hvala Vam puno. Izgleda da ce tako bit - bez skutera jer je ionako sugavo vrime, ono kisa pada stalno a ako nije kisa onda je -5 vanka.
Valjda nece bit problema zbog ovih skoro 15 dana zakasnjenja (bar ne velikih).

Hvala jos jednom!!! :toothy9:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 05 Siječanj, 2010, 15:50:49 »
Valjda nece bit problema zbog ovih skoro 15 dana zakasnjenja (bar ne velikih).

Njih to ne zanima. Mzoes doc i sa zakasnjenjem od 50 godina.
Jedino sto ti nakon 15 dana ako ne odjavis skuter dodje cestitka od policije, ali i to kako kome - nekima niti nakon par mjeseci, a nekima nakon 15 dana+koliko posti treba da dostavi obavijest

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #5 : 05 Siječanj, 2010, 16:29:16 »
Njih to ne zanima. Mzoes doc i sa zakasnjenjem od 50 godina.
Jedino sto ti nakon 15 dana ako ne odjavis skuter dodje cestitka od policije, ali i to kako kome - nekima niti nakon par mjeseci, a nekima nakon 15 dana+koliko posti treba da dostavi obavijest
moj skuter je bio neregistriran 2mjeseca....i nikad nije nista doslo
niti sam imao kaki problema kad sam isao registrirat motor... :toothy11:

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #6 : 06 Siječanj, 2010, 01:22:42 »
meni tako nije stiglo 4 mjeseca, pa je jedan dan stiglo! ljepo mi izbili 700 kn, a mogao sam proc sa 20 kn da sam ga odjavio...
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 06 Siječanj, 2010, 01:52:15 »
meni tako nije stiglo 4 mjeseca, pa je jedan dan stiglo! ljepo mi izbili 700 kn, a mogao sam proc sa 20 kn da sam ga odjavio...

Tolika je taksa na MUP-u?
Morat cu odjavit skut pa me zanima koliko to kosta. Pretpostavljam tih 20 kuna takse + formulari koju kunu...

EDIT:
nasao tocan podatak u vezi odjave:

http://www.mup.hr/main.aspx?id=45#ODJAVA_VOZILA
« Zadnja izmjena: 06 Siječanj, 2010, 01:53:48 3alfa3 »

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #8 : 06 Siječanj, 2010, 02:34:13 »
da oko 20 kn, je. pitat ce te zasto se odjavljuje, jer ako se odjavljuje zbog prodaje moras imati kupoprodajni. ja kad sam rekao nije jos prodan ova na šalteru je nešto gunđala pa je rekla ovo je privremena odjava, tj vrijedi dok ga ponovo ne prijavis.( a sluzi zbog neplacanja kazne)
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 06 Siječanj, 2010, 04:01:49 »
da oko 20 kn, je. pitat ce te zasto se odjavljuje, jer ako se odjavljuje zbog prodaje moras imati kupoprodajni. ja kad sam rekao nije jos prodan ova na šalteru je nešto gunđala pa je rekla ovo je privremena odjava, tj vrijedi dok ga ponovo ne prijavis.( a sluzi zbog neplacanja kazne)

Nesto je ona gadno fulala...

Vidi se u linku na MUP-ovim stranica sto je potrebno za odjavu i nemaju oni nista drugo traziti.
Neko zeli odjavit jer ne zeli placat regu, neko zbog prodaje, neko jer mu bas taj dan tako pase... Sta njih briga zasto se odjavljuje

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #10 : 31 Ožujak, 2010, 12:08:47 »
/EDIT:

-Evo skuter nisam registrirao jos uvijek, uglavnom zbog x-y razloga. Skuter je bio odjavljen ova 3 mjeseca, danas sam ga osigurao, sutra bi trebao ic ga registrirat. Sad me zanima sljedeca situacija, znaci skuteru je to 2. registracija na koju se u pravilu ne treba doc s skuterom, ali je prije 2. registracije bio odjavljen, to znaci da sad moram doc s skuterom dole ili?
-Jer stvarno mi se ne ide dolje skuterom zaj...at i sve ono proc ako nemoram.

Hvala!

Offline [SB]Replica 180

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • iphone guru
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
« Odgovori #11 : 31 Ožujak, 2010, 23:33:43 »
Nesto je ona gadno fulala...

Vidi se u linku na MUP-ovim stranica sto je potrebno za odjavu i nemaju oni nista drugo traziti.
Neko zeli odjavit jer ne zeli placat regu, neko zbog prodaje, neko jer mu bas taj dan tako pase... Sta njih briga zasto se odjavljuje

vanja je u pravu, pita teta za razlog! i ak je vozilo prodano, extra kopiju kupoprodajnog bi trebalo priloziti  :hello:
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #12 : 05 Travanj, 2010, 12:50:40 »
/EDIT:

-Evo skuter nisam registrirao jos uvijek, uglavnom zbog x-y razloga. Skuter je bio odjavljen ova 3 mjeseca, danas sam ga osigurao, sutra bi trebao ic ga registrirat. Sad me zanima sljedeca situacija, znaci skuteru je to 2. registracija na koju se u pravilu ne treba doc s skuterom, ali je prije 2. registracije bio odjavljen, to znaci da sad moram doc s skuterom dole ili?
-Jer stvarno mi se ne ide dolje skuterom zaj...at i sve ono proc ako nemoram.

Hvala!
najbolje da nazoveš tehnički, objasniš svoj problem i pitaš
 :icon_thumright:
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #13 : 05 Travanj, 2010, 23:23:44 »
-Eh da... rijesio sve vec, zaboravio. Nisam pitao nista, nego osigura skuter i popodne ga odvea u tehnicki, tamo su mi obavili pregled, samo svitla i broj sasije, i vozi na MUP da ovjere prometnu, i vratio se u tehnicki po tablice... to je bilo to.

Hvala svejedno!! :icon_thumright: :icon_thumright: ;)