Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Cjevcice na karburatoru

<< < (3/3)

EmirF121:

--- Citat: dhorvat - 18 Ožujak, 2010, 19:05:35 ---Eto ti razlog iz mog doživljaja od neki dan.

Dakle u subotu smo se vraćalo dottore i ja iz Zaboka od @efz-a i bilo je vani oko ništice  :laughing7:

Vozim full gas i dostižem auto kad - eto ti sr#nja - puštam gas, a gas se ne želi vratiti. Probao par puta cimnuti ručku i ništa. Gasim motor i stanem kraj ceste sa žmigavcem upaljenim. Upalim ga ponovno i vratila se sajla na mjesto. Cijelim putem sam osjetio da lagano šteka, i prije i poslije tog događaja... E da imam spojenu vodu da mi grije frg, to se nebi desilo  :jerk:

--- Kraj citata ---

aaa sad kontam, znači zaledila ti sajla i zaštekala. znači zato ga rashladna tekućina grije.  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: EmirF121 - 18 Ožujak, 2010, 19:07:34 ---aaa sad kontam, znači zaledila ti sajla i zaštekala. znači zato ga rashladna tekućina grije.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Nije do sajle, krivo sam se izrazio. Zaštekao je klipić  :laughing7:

EmirF121:

--- Citat: dhorvat - 18 Ožujak, 2010, 19:10:46 ---Nije do sajle, krivo sam se izrazio. Zaštekao je klipić  :laughing7:

--- Kraj citata ---

a moguće je da zaledi, kod mog druga kad je dosao kod mene, dok je vani bio snijeg i -, i ostavio skuter vani. kasnije kada samo izašli, upali on i da mu gasa i gas se više ne vrati. tek sutradan kad smo ga u garažu na toplo sklonili radio je normalno.

stark1:

--- Citat: EmirF121 - 18 Ožujak, 2010, 18:59:20 ---da da grije, ali ako je rashladna zar ne bi trebala hladiti???  :toothy9: ma sutra cu vratiti, hoću malo da ga očistim i da vratim 53 diznu jer mi je bila 64 a ona je prevelika za serijalu...

--- Kraj citata ---
nikome nije prevelika,samo tebi  ;D

EmirF121:

--- Citat: gigo_sf2 - 18 Ožujak, 2010, 19:53:38 ---nikome nije prevelika,samo tebi  ;D

--- Kraj citata ---

Ma nema boga da ćeš naštimati kao što ga možeš naštimati sa 53. Uvijek srednji otvor gasa zeza, previše goriva, a još je igla na prvom zubu, znači ne može. ABD sad kad kupim Reverse, onda ide ponovo 64 i valjda će tada biti sve uredu.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju