Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Cjevcice na karburatoru

(1/3) > >>

EmirF121:
Pozzz!

Evo danas sam drugi puta u zivotu skidao karburator (wow, napredujem  :laughing7:). Imaju one 3 cjevčice jedna iznad druge, prvo 2 crne pa ispod njih ona providna. E sad kad sam skinuo te 2 cjevčice iscurila mi je roza tečnost, izgleda voda? Prvi put kad sam skidao nije mi ništa iscurilo a sada jeste? Zna li ko sta je to meni iscurilo? Radi se od DellOrto 17,5

andy:
Rashladna tekućina možda..

dhorvat:
Pa pogledaj u posudicu od rashladne tekućine, ako je i tamo takva crvena onda je to to  :laughing7:

EmirF121:
Pa da, tečnost je bez mirisa ikakvog i roza je, ista kao u rezervoaru za rashladnu tekućinu. Znači u karburator ide i rashladna tekućina...  :binkybaby: E to niasm znao. e sad moze li mi neko pojasnit zasto ide i rashladna tekućina u karburator i gdje nakon karburatora ide? hahahaha

mario_f15:

--- Citat: EmirF121 - 18 Ožujak, 2010, 18:52:33 ---Pa da, tečnost je bez mirisa ikakvog i roza je, ista kao u rezervoaru za rashladnu tekućinu. Znači u karburator ide i rashladna tekućina...  :binkybaby: E to niasm znao. e sad moze li mi neko pojasnit zasto ide i rashladna tekućina u karburator i gdje nakon karburatora ide? hahahaha

--- Kraj citata ---
grije karb i smjesu.. :toothy12:
pa se ponovo vraca u sistem...
samo vrati crijeva i sve ok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju