Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2012, 17:34:04 ---svi tvoji potezi su već predvidljivi ;D
--- Kraj citata ---
Citas me ko knjigu ;D
--- Citat: Grale - 11 Svibanj, 2012, 17:36:11 ---pitanje-jel db killer smanjuje kaj performanse ili ima isto samo ulogu stisavanja zvuka ko vuna na rezonantnima?
--- Kraj citata ---
Smanjuje (ipak je to suzenje protoka plinova). Ali neznatno.
Zapravo, do 5000 okr (ugrubo) je cak i nesto bolje nego bez njega, ali nakon toga motor lakse dise. Tako je (barem na Z750) podesen ECU da radi smjesu koja je siromasna na nizim ok., a bogatija na visim.
Razlika sa i bez db killera je u najboljem slucaju oko 2-3 KS na Z750 i to u pravilu na jako visokim okretajima, tako da u praksi je vjerojatno i ljepse vozit sa db killerom jer se ne osjeti rupa na nizim okretajima.
3alfa3:
Moro ic u grad nekaj obavit pa sam iso motorom ;D
Ko sto sam i mislio - nije se za vozit bez db killera. Em ne cujes svoje misli, em troksa na nizim okretajima. Ali zato na srednjim i visim radi bolje.
Vratio db killer
Tomi_ZG:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Svibanj, 2012, 21:24:34 ---Ko sto sam i mislio - nije se za vozit bez db killera. Em ne cujes svoje misli, em troksa na nizim okretajima.
--- Kraj citata ---
Al se zato curice okreću :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Svibanj, 2012, 21:27:33 ---Al se zato curice okreću :laughing7:
--- Kraj citata ---
Okretali su se svi i skoro bacali u stranu da spase zivot, a ja vozio sporo :toothy12:
Grale:
koje relacije najčešće radiš po gradu,tj.koji kvartovi?jer sam videl nekolko crnih z750,pa :dontknow: dal si ti ili neki drugi... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju