Ostalo > Motocikli
Moji motori
Doomsday:
A onda, ciljana štednja, pa ovo, ako paše kalup...
http://www.schuberth.com/en/motorcycle/s2.html
Baš za naked, optimalan airflow za taj položaj tijela, i 85 db na 100 km/h na nakedu...
I lipo, nju na ture, a za kraće Nolan, neće bit horror ostavit je na motoru, nije skupa...
:zubo:
massi:
alfa preporucio bih ti ako ides mjenjat kacigu da si uzmes shoei qwest odlicna kaciga jest da kosta frend je u italiji platio 480€-urića ali jako zahvalna i odmah sa njom testirao brzinu i kaze jako ugodna i tiha je e sad od nje ima vise modela od 2000kn pa sve do 4500kn pa ako oces pogledaj si malo ;D ;D
3alfa3:
Upravo skinuo db killer (teskom mukom - trebalo ga je izbijat s unutarnje strane jer ga nisam htio satrat klijestima s vanjske strane, a preko krpe nije islo) sa Leo Vincea One. Nisam vozio, al sam upalio motor u garazi i turirao do 5-6 tisuca okr. Zvuk naravno dublji i glasniji, ali ne toliko glasniji koliko sam ocekivao. Legalno nije sigurno (ne zbog toga sto nema db killera, nego zato jer je buka sigurno malo preko dozvoljenog), ali u usporedbi sa GP Style bez killera, ovo je uspavanka. Dojam je da je spuh isto glasan (ili mrvicu glasniji) kao GP Style sa db killerom. GP Style negdje na 5000-6000 okr izrazito pocne sa reskim i glasnim zvukom, a ovdje to nije slucaj nego se buka razmjerno broju okretaja povecava.
Sutra (ako stignem prije rostilja ;D ) kratka voznjica pa se javim sa dojmovima iako unaprijed ocekujem izrazenu rupu na nizim okretajima.
99% sam siguran da cu nakon voznje vratit db killer, al grijeh bi bio ne probati bez njega ;D
ivanm:
svi tvoji potezi su već predvidljivi ;D
Grale:
pitanje-jel db killer smanjuje kaj performanse ili ima isto samo ulogu stisavanja zvuka ko vuna na rezonantnima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju