Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
UPDATE:
Kupio danas (2400kn) novi Leo Vince LV-ONE spuh. Identican je oblikom i dimenzijama (kao i snagom i zvukom) Leo Vince Factory-u koji kosta 4500kn.
Dosta dublji zvuk od GP Style kojeg sam prije imao (i prodao zbog prevelike buke od nekih 1-2 db). Ovaj je na uho tisi i mislim da je 2-3db ispod zakonskog limita, ali to ce mi sa profi fonometrom jedan poznanik izmjerit ovih dana.
Snaga i moment su (po testovima) u samom vrhu aftermarket spuhova. Dobitak u odnosu na serijski je zapravo mali (kao i kod drugih spuhova). Nekih 2 konja u spici, ali ono sto je lijepo je da pegla rupu koju (iako se zapravo ne osjeti) serijski spuh ima izmedju 4 i 6 tisuca okr.
Ono sto sam htio je Akrapovic, ali 4900kn koliko za gotovinu kosta - nemam i nedam.
Sad cekam sutrasnji dan da se provozam (trebalo bi bit suho).
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
B.E.R.O.:
Puno,puno puno ljepsi nego prijasnji. :notworthy:
neznam kako se cuje ali na oko izgleda ok.
Akrapovic je mast hev!!!
;D
3alfa3:
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Svibanj, 2012, 17:42:26 ---Akrapovic je mast hev!!!
;D
--- Kraj citata ---
Daj pare i odma kupujem ;D
danc00:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Svibanj, 2012, 17:38:58 ---UPDATE:
Kupio danas (2400kn) novi Leo Vince LV-ONE spuh. Identican je oblikom i dimenzijama (kao i snagom i zvukom) Leo Vince Factory-u koji kosta 4500kn.
Dosta dublji zvuk od GP Style kojeg sam prije imao (i prodao zbog prevelike buke od nekih 1-2 db). Ovaj je na uho tisi i mislim da je 2-3db ispod zakonskog limita, ali to ce mi sa profi fonometrom jedan poznanik izmjerit ovih dana.
Snaga i moment su (po testovima) u samom vrhu aftermarket spuhova. Dobitak u odnosu na serijski je zapravo mali (kao i kod drugih spuhova). Nekih 2 konja u spici, ali ono sto je lijepo je da pegla rupu koju (iako se zapravo ne osjeti) serijski spuh ima izmedju 4 i 6 tisuca okr.
Ono sto sam htio je Akrapovic, ali 4900kn koliko za gotovinu kosta - nemam i nedam.
Sad cekam sutrasnji dan da se provozam (trebalo bi bit suho).
--- Kraj citata ---
Isti takav mi ima bratić koji je nedavno kupil Z750, samo je kod njega cijeli top karbonski, i mogu reći da je puno ljepši od ovoga...sad se vidi...
P.S imaš ti možda onaj gadget koji ti pokaziva u kojoj si brzini? Ja sad baš narućujem Gipro za njegov Z750...si čul kaj o njemu, je dobar? Gledali smo i Z750 čak i ima original đek za taj pokazivać samo serijski ne dolazi ura s time...
3alfa3:
--- Citat: danc00 - 07 Svibanj, 2012, 18:06:56 ---Isti takav mi ima bratić koji je nedavno kupil Z750, samo je kod njega cijeli top karbonski, i mogu reći da je puno ljepši od ovoga...sad se vidi...
--- Kraj citata ---
I meni je taj ljepsi, al ovaj je jeftiniji, a ne vidim ga dok se vozim :toothy12:
Isto tako, ne znam sa sigurnoscu, al mislim da je njemu plast od karbona, a ne samo kao finish, a to znaci da je fizicki slabiji i da se lakse ostecuje
--- Citat: danc00 - 07 Svibanj, 2012, 18:06:56 ---P.S imaš ti možda onaj gadget koji ti pokaziva u kojoj si brzini? Ja sad baš narućujem Gipro za njegov Z750...si čul kaj o njemu, je dobar? Gledali smo i Z750 čak i ima original đek za taj pokazivać samo serijski ne dolazi ura s time...
--- Kraj citata ---
Nemam. Nekako sam naviko da brojim u sebi brzine i sad kad i ne brojim, skoro nikad se ne zabunim ;D
Citao sam o tom Gipro uredjaju... Na Z750 radi savrseno i brzo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju