Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (13/419) > >>

x_X_x:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 11:57:22 ---Po ravnom (ko svaki papak  ;D ) sam i prije stiskao, al sad sam se malo jace popeljao po zavojima. Al treba mi prakse, imam neku mentalnu kocnicu koja mi neda ic u nagibe koji bi bili sasvim moguci. Ostalo je jos 5-6mm netaknutog ruba gume i ne vidim kako bi i taj dio iskoristio. Mozda da su svugdje ceste ko izmedju Senja i Karlobaga (jako hrapav asfalt i skoro bez rupa i kvrga po cesti)

--- Kraj citata ---

I bolje da imaš, s vremenom prođe, a u početku je i više nego poželjan suputnik.  :)

veka84sb:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 11:57:22 ---Po ravnom (ko svaki papak  ;D ) sam i prije stiskao, al sad sam se malo jace popeljao po zavojima. Al treba mi prakse, imam neku mentalnu kocnicu koja mi neda ic u nagibe koji bi bili sasvim moguci. Ostalo je jos 5-6mm netaknutog ruba gume i ne vidim kako bi i taj dio iskoristio. Mozda da su svugdje ceste ko izmedju Senja i Karlobaga (jako hrapav asfalt i skoro bez rupa i kvrga po cesti)

--- Kraj citata ---

Ako si u pravilnom polozaju sjedenja onda tih 5mm je isti nagib kao i da si u nepravilnom polozaju dosao do kraja ,a jednostavno nemas potrebe ici tako nisko ! Prometne ceste nisu mjesto za ici nize bez obzira na opremu i hrapavost ,jer nikada neznas sta te ceka iza krivine. Ako imas prilike idi na neku stazu  odvezi koji krug jako ce ti se popraviti voznja ,steci ces u tih park krugova vise iskustva i samopouzdanja nego za nekoliko tisuca km odvozenih po gradu. Za prvu ruku neki jako veliki parking nedjeljom moze posluziti.   

Antares:
Jesi počeo išta prčkat po motoru il te nije još primilo? :D
Mislim da sam neki dan vozio iza tebe na bukovačkoj tamo od maksimirske do kružnog. Motor je brutalan. Ona zadnja guma šira od cijelog mog skutera. Al kolko god motor bio velik nekak ga popuniš zbog visine.

3alfa3:

--- Citat: Antares - 24 Svibanj, 2010, 00:28:00 ---Jesi počeo išta prčkat po motoru il te nije još primilo? :D
--- Kraj citata ---

Nisam, ali prima me. Ipak, 5000kn koliko samo kosta posteni top za auspuh radje potrosim na 600 litara benzina i vozim se 10.000km  ;D
A s topom dobim samo zvuk

--- Citat: Antares - 24 Svibanj, 2010, 00:28:00 ---Mislim da sam neki dan vozio iza tebe na bukovačkoj tamo od maksimirske do kružnog. Motor je brutalan. Ona zadnja guma šira od cijelog mog skutera. Al kolko god motor bio velik nekak ga popuniš zbog visine.

--- Kraj citata ---

Da, ja sam visok, a pogotovo kad gledas sprijeda jer je motor naked i nema vizira pa djeluje jako nisko.
Na svakom motoru djelujem preveliko  ;D

veka84sb:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Svibanj, 2010, 01:37:38 ---Nisam, ali prima me. Ipak, 5000kn koliko samo kosta posteni top za auspuh radje potrosim na 600 litara benzina i vozim se 10.000km  ;D

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: razmisljamo jednako!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju