Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (12/419) > >>

veka84sb:
Znaci poceo si stiskati?  ;D

marko_AeRoX:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 00:54:58 ---Na jednom dijelu sam tamo stao jer sam pogodio neku manju pticu i gledao jel far, maska i zmigavac citav. Jadna ptica se i u mene odbila, a srecom sam isao mozda 100 km/h jer bi inace prilicno bolilo.

--- Kraj citata ---

e, dogodilo se i meni... sva sreca pri puno manjoj brzini... mozda nekih 50 km/h... ali ja sam ju dobio direkt u kacigu iznad vizira... posle sam moral kacigu prati...  :angry7:

3alfa3:

--- Citat: vktr - 20 Svibanj, 2010, 01:00:12 ---omfg kako brutalno zanimljiva priča dok si pod utjecajem opojnih sredstava :toothy10:

tnx alfa

--- Kraj citata ---

--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 00:54:58 ---Na jednom dijelu sam tamo stao jer sam pogodio neku manju pticu
--- Kraj citata ---

Daj provjeri jel ti ptica na mjestu  ;D

3alfa3:

--- Citat: veka84sb - 20 Svibanj, 2010, 07:19:55 ---Znaci poceo si stiskati?  ;D

--- Kraj citata ---

Po ravnom (ko svaki papak  ;D ) sam i prije stiskao, al sad sam se malo jace popeljao po zavojima. Al treba mi prakse, imam neku mentalnu kocnicu koja mi neda ic u nagibe koji bi bili sasvim moguci. Ostalo je jos 5-6mm netaknutog ruba gume i ne vidim kako bi i taj dio iskoristio. Mozda da su svugdje ceste ko izmedju Senja i Karlobaga (jako hrapav asfalt i skoro bez rupa i kvrga po cesti)

vktr:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 11:54:41 ---
Daj provjeri jel ti ptica na mjestu  ;D

--- Kraj citata ---
aaa već sam se scimo, al dobro je , još uvjek veselo cvrkuće na sigurnom u svom kavezu
pa ne bi ona takva mala mogla odletit do tam, kaje tebi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju