Ostalo > Motocikli
Moji motori
veka84sb:
Znaci poceo si stiskati? ;D
marko_AeRoX:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 00:54:58 ---Na jednom dijelu sam tamo stao jer sam pogodio neku manju pticu i gledao jel far, maska i zmigavac citav. Jadna ptica se i u mene odbila, a srecom sam isao mozda 100 km/h jer bi inace prilicno bolilo.
--- Kraj citata ---
e, dogodilo se i meni... sva sreca pri puno manjoj brzini... mozda nekih 50 km/h... ali ja sam ju dobio direkt u kacigu iznad vizira... posle sam moral kacigu prati... :angry7:
3alfa3:
--- Citat: vktr - 20 Svibanj, 2010, 01:00:12 ---omfg kako brutalno zanimljiva priča dok si pod utjecajem opojnih sredstava :toothy10:
tnx alfa
--- Kraj citata ---
--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 00:54:58 ---Na jednom dijelu sam tamo stao jer sam pogodio neku manju pticu
--- Kraj citata ---
Daj provjeri jel ti ptica na mjestu ;D
3alfa3:
--- Citat: veka84sb - 20 Svibanj, 2010, 07:19:55 ---Znaci poceo si stiskati? ;D
--- Kraj citata ---
Po ravnom (ko svaki papak ;D ) sam i prije stiskao, al sad sam se malo jace popeljao po zavojima. Al treba mi prakse, imam neku mentalnu kocnicu koja mi neda ic u nagibe koji bi bili sasvim moguci. Ostalo je jos 5-6mm netaknutog ruba gume i ne vidim kako bi i taj dio iskoristio. Mozda da su svugdje ceste ko izmedju Senja i Karlobaga (jako hrapav asfalt i skoro bez rupa i kvrga po cesti)
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Svibanj, 2010, 11:54:41 ---
Daj provjeri jel ti ptica na mjestu ;D
--- Kraj citata ---
aaa već sam se scimo, al dobro je , još uvjek veselo cvrkuće na sigurnom u svom kavezu
pa ne bi ona takva mala mogla odletit do tam, kaje tebi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju