Ostalo > Motocikli
Moji motori
sikirica:
e alfa bio sam procitao cijelu temu i mislim da se u ovoj temi pisalo o akrapovicu (ili nekom drugom spuhu) koliko povecava snagu,
pa da ne prelazim 30str opet, da mi kazes na kojoj je strani
search sam rape-o i nista nije dao :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: sikirica - 25 Listopad, 2011, 22:29:25 ---e alfa bio sam procitao cijelu temu i mislim da se u ovoj temi pisalo o akrapovicu (ili nekom drugom spuhu) koliko povecava snagu,
pa da ne prelazim 30str opet, da mi kazes na kojoj je strani
search sam rape-o i nista nije dao :toothy12:
--- Kraj citata ---
Evo graf snage i momenta za akrapa (bez db killera). Kao sto vidis, niej bas spektakularno ;D
Serijski spuh na Z750 je po tom pitanju prilicno dobar i nema tu bitnog povecanja snage osim ako se ne promijeni kompletan spuh (grane+top), doda protocniji filter zraka i stavi PC3 s kojim se postela smjesa na dyno stolu. A i tada je dobitak 10, max 15 konja. To zadovoljstvo bi kostalo 15tak tisuca kuna (vjerojatno i vise)
sikirica:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Listopad, 2011, 04:55:39 ---Evo graf snage i momenta za akrapa (bez db killera). Kao sto vidis, niej bas spektakularno ;D
Serijski spuh na Z750 je po tom pitanju prilicno dobar i nema tu bitnog povecanja snage osim ako se ne promijeni kompletan spuh (grane+top), doda protocniji filter zraka i stavi PC3 s kojim se postela smjesa na dyno stolu. A i tada je dobitak 10, max 15 konja. To zadovoljstvo bi kostalo 15tak tisuca kuna (vjerojatno i vise)
--- Kraj citata ---
vidim, ne odudara bas puno akrap
a jel znas mozda za duke-a 690, tu negdi isto oko 10-15 ks/hp/ps ?? :toothy12:
Drnda:
akrap bez grana nije bas jaci od serijskog, vecinom se to tek osjeti od srednjeg rezima okretaja do crvenog, tu je nesto jaci, ali uz grane i postelano ubrizgavanje se puuno dobije
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Listopad, 2011, 15:45:53 ---ali uz grane i postelano ubrizgavanje se puuno dobije
--- Kraj citata ---
Ovisi sto mislis pod "puno".
Ja jos neznam Z750 koji je uz sve to dobio vise od 10 konja. Dobro, 10 konja niej malo, ali to je zapravo samo 10% vise od serijskog, a to, priznat ces, nije nesto spektakularno.
Zamjenski topovi (ne cijeli sistemi) se ipak kupuju zbog zvuka. Malo i zbog smanjenja tezine, ali zvuk je 99% zbog cega se kupuju.
Za KTM pojma nemam. Ako tvornicki nije jako zastopan, ne vjerujem da se moze dobit puno. Zvuk da, ali snaga...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju