Ostalo > Motocikli
Moji motori
JogFromYamaha:
jedino kaj daje snagu je yoshi akrap i slicni se samo dere jer su preotvoreni
sto se tice tih drkanja oko spulje kani se toga
treba ti kvalitetan aparat za zavarivanje kojeg rjetko ko ima i to ti govorimiz iskustva
da moras imat dobar aparat inace ga zbusis kod varenja ili pa ga pregrijes i unistis
ps alficu dal to moje okice vide chicken strypes na desnoj strani premazane s glicerolom da ih ne uocim? :icon_biggrin:
stjepko007:
vidi od kolege z750
sto taj radi prekrasan zvuk treba se cuti....
http://www.auspuh-dubravcic.hr/motocikli_full.php/2009/06/29/kawasaki-z750.html
vktr:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Kolovoz, 2011, 14:08:16 ---ps alficu dal to moje okice vide chicken strypes na desnoj strani premazane s glicerolom da ih ne uocim? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne vjerujem da bi on mazao gume s tako nečim :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Kolovoz, 2011, 14:08:16 ---ps alficu dal to moje okice vide chicken strypes na desnoj strani premazane s glicerolom da ih ne uocim? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ova slika di je LV spuh? Naravno da nije nicim mazano jer gume na motorima se ne mazu. A ta guma sa slike je napravila ravno 0 km van grada i imala je mozda 100km kad je slikano.
Evo slika aktualne gume (Michelin PP) slikano neki dan (s tim da je uvijek napumpana na 2,9 bara, a da je tlak nizi, dosla bi do ruba puno prije)
:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
3alfa3:
--- Citat: JogFromYamaha - 28 Kolovoz, 2011, 14:08:16 ---treba ti kvalitetan aparat za zavarivanje kojeg rjetko ko ima i to ti govorimiz iskustva
da moras imat dobar aparat inace ga zbusis kod varenja ili pa ga pregrijes i unistis
--- Kraj citata ---
nisam ni mislio varit na elektrodu nego kak spada kod nekog majstora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju