Ostalo > Motocikli

Moji motori

<< < (93/419) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: M!cko46 - 15 Lipanj, 2011, 21:08:23 ---Ja na skuteru imam abs to je smrt,nemam neke gume tocak 10 cola i vilice ocajne.Nisam imao zadnju kocnicu dobru i jedino prednjom kocio izaslo mi je auto ja sam isao oko 60 samo sam je tak'o bio sam na podu..

--- Kraj citata ---
Koji skuter?

Bubreg:

--- Citat: M!cko46 - 15 Lipanj, 2011, 21:08:23 ---Ja na skuteru imam abs to je smrt,nemam neke gume tocak 10 cola i vilice ocajne.Nisam imao zadnju kocnicu dobru i jedino prednjom kocio izaslo mi je auto ja sam isao oko 60 samo sam je tak'o bio sam na podu..

--- Kraj citata ---

Te ABS naljepnice na kinezima nemaju nikakve veze sa abs sistemom za kocenje

Deny:

--- Kraj citata ---
ono stvarno nazivas abs-om :S

M!cko46:

--- Citat: Deny - 15 Lipanj, 2011, 21:20:08 ---ono stvarno nazivas abs-om :S

--- Kraj citata ---
Hahah,ali propadne ono kao abs

Deny:

--- Citat: M!cko46 - 15 Lipanj, 2011, 21:21:36 ---Hahah,ali propadne ono kao abs

--- Kraj citata ---
probao sam hondu sa abs-om a ta naljepnica abs je na skoro svakom kineskom skuteru  :toothy12: :) ,a vjerovatno si na podu bio zbog one plasticne gume koju nebi stavio na djeciji tricikl  :icon_thumright:

i da ako imate para za to,kupite,isplati se imat ga u nekim situacijama  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju