Ostalo > Motocikli
Moji motori
Miki-speedy:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Lipanj, 2011, 22:04:26 ---Kad gledam cijene dijelova za taj motor, 2000 mi zvuci barem 10 x manje od realnog (govorim o cijenama novih dijelova).
Jbt, samo ventilator kilera kosta preko 4000kn. Kiler narednih 4500+kn itd
--- Kraj citata ---
Daj,zar je moguce :redface:
Motor mi se bas svidja,izgledom manje vise ima dosta ljepsih al mi je posebno to sto se moze vozit i polako,ono lagano na 2-3000 obrtaja :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 15 Lipanj, 2011, 03:51:46 ---Daj,zar je moguce :redface:
Motor mi se bas svidja,izgledom manje vise ima dosta ljepsih al mi je posebno to sto se moze vozit i polako,ono lagano na 2-3000 obrtaja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
bas na 2000 okr. se i ne moze vozit, ali vec preko 3000 moze iako je to onda sporo jer na 4000 okr u 6. brzini imas brzinu od cca. 90 km/h
Mr J:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Lipanj, 2011, 22:04:26 ---Kad gledam cijene dijelova za taj motor, 2000 mi zvuci barem 10 x manje od realnog (govorim o cijenama novih dijelova).
Jbt, samo ventilator kilera kosta preko 4000kn. Kiler narednih 4500+kn itd
--- Kraj citata ---
Da, ako ćeš raditi s novim orginalima onda je preskupo i neisplativo ali za par godina kada ćeš nešto "dorađivati", poznavajući tvoju pedantnost i volju, možeš složiti ABS vrlo kvalitetan i vrlo povoljno ;)
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 15 Lipanj, 2011, 16:49:25 ---Da, ako ćeš raditi s novim orginalima onda je preskupo i neisplativo ali za par godina kada ćeš nešto "dorađivati", poznavajući tvoju pedantnost i volju, možeš složiti ABS vrlo kvalitetan i vrlo povoljno ;)
--- Kraj citata ---
Za par godina cu to rijesit elegantnije - novi motor koji ce ga vec imat :icon_biggrin:
Iako, ne patim za ABS-om - po kisi ne vozim, a po suhom je i ovako dobro.
M!cko46:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Lipanj, 2011, 18:59:14 ---Za par godina cu to rijesit elegantnije - novi motor koji ce ga vec imat :icon_biggrin:
Iako, ne patim za ABS-om - po kisi ne vozim, a po suhom je i ovako dobro.
--- Kraj citata ---
Ja na skuteru imam abs to je smrt,nemam neke gume tocak 10 cola i vilice ocajne.Nisam imao zadnju kocnicu dobru i jedino prednjom kocio izaslo mi je auto ja sam isao oko 60 samo sam je tak'o bio sam na podu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju