Ostalo > Motocikli
Moji motori
pajo:
predivan :icon_thumright:
jesi možda kad požalio što nisi kupio versys??
zipst:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2011, 20:45:25 ---slike poslije nemam jer ne volim slikat motor usran od muha toliko da se vide samo muhe :toothy12:
--- Kraj citata ---
to su najjace slike :angry7: :icon_tongue:
3alfa3:
--- Citat: pajo - 27 Svibanj, 2011, 20:52:55 ---jesi možda kad požalio što nisi kupio versys??
--- Kraj citata ---
Ne, dapace. Drago mi je da ga nisam kupio. Ne zato sto bi Versys bio los, nego zato jer sam siguran da je ovaj motor bolji izbor za mene od Versysa.
A i bitno je jaci :icon_biggrin:
dino895:
Motor je lijep... :icon_thumright: :icon_thumright:
Oćeš li snimit nekakav onboard kad budeš išo na put drugi put...da malo vidimo kako ide,ako imaš kameru :headbang: :headbang:
3alfa3:
--- Citat: dino895 - 27 Svibanj, 2011, 21:12:02 ---Motor je lijep... :icon_thumright: :icon_thumright:
Oćeš li snimit nekakav onboard kad budeš išo na put drugi put...da malo vidimo kako ide,ako imaš kameru :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Nemam kameru, ali da imam i da tu snimku vidi moja bolja polovica, bio bi u gadnim problemima ;D
Recimo, Senj-Starigrad i nazad u Senj (225km) za 2 sata i 30 minuta (prosjek od nekih 90 km/h). Ne zvuci brzo, ali tamo je zavoj na zavoju i brdo njih su lakat zavoji. Fuzere sam ostrugao tako da sad imam i zguljenih dijelova na motoru :toothy12:
Iz ZG sam krenuo u 10h (a 20 minuta mi je trebalo samo do rotora kod arene), a u Senj stigao tocno u 12. I to bez autoputa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju