Ostalo > Motocikli
Moji motori
3alfa3:
--- Citat: EmirF121 - 23 Svibanj, 2011, 13:11:48 ---Koliko Zeko troši na 100km laganom, agresivnom voznjom i sve to kombinovano?
--- Kraj citata ---
Ja ispod 5,5 nisam nikad trosio. Najcesce trosi izmedju 5,8 i 6,2 litre. Ako ga stisces na autoputu koliko ide, moze i 10 popit (i vise). Meni je u zadnjih 11500km potrosio 685 litre sto je prosjek od 5,95l/100km.
Kad se vozim po jadranskoj magistrali, trosi mi oko 7 litara, ali to je vrlo ziva voznja - najcesce 2-3 brzine nize nego sto bi vozio po nekoj dosadnoj cesti
A zanimljivo mi je da ako vozim do 90-100 km/h u sto visoj brzini, trosim oko 5,7 litara, a ako istom cestom vozim bitno zivlje (do 140 km/h i to najcese na srednjim, a ne malim opretajima, ali ne preko 6000 okr) trosi mozda 0,3 litre vise.
Kad predjes 6000 okr, potrosnja se bitno povecava, a od KA do ZG po autoputu mi je trosio cca. 10l/100km
andy:
Si se u nedjelju vozio? Vidio sam jednog zekana na križanju Maksimirske i Bukovačke ceste.. Tam kod parka Maksimir..
Mislim da jesi jer si sav u crnom bio :) A i čuo se dobro :headbang:
3alfa3:
--- Citat: andy - 23 Svibanj, 2011, 17:21:02 ---Si se u nedjelju vozio? Vidio sam jednog zekana na križanju Maksimirske i Bukovačke ceste.. Tam kod parka Maksimir..
Mislim da jesi jer si sav u crnom bio :) A i čuo se dobro :headbang:
--- Kraj citata ---
Kao i obicno - crn od glave do pete ;D
Ne mogu se sjetit da li sam se tada vozio, al vjerojatno jesam jer je to (skoro) moj kvart
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Svibanj, 2011, 17:25:26 ---Kao i obicno - crn od glave do pete ;D
Ne mogu se sjetit da li sam se tada vozio, al vjerojatno jesam jer je to (skoro) moj kvart
--- Kraj citata ---
Zato si mi i najprije ti pao na pamet, i dug 2m :toothy3:
Taman ti je zec baš zbog visine.. Motor je predobar i čuje se bolesno :icon_thumright:
3alfa3:
Fotke od jucer prije puta od 600km (ponovo sam htio popit kavu na moru ;D )
slike poslije nemam jer ne volim slikat motor usran od muha toliko da se vide samo muhe :toothy12: Jaknu i moto hlace sam samo bacio u vesmasinu jer je toliko muha bilo na njima da to nije normalno.
Inace, izbjegao sam jednu srnu na putu do mora, jedna ptica na moru mi se zabila u lijevu rukavicu pri 130-140 km/h i jos jedna srna na povratku kuci. Bolje i to nego da sam izbjegao pticu, a pogodio srnu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju